Останні повідомлення на форумі (9819)
8 жовтня 2021
1817 дней назад
На сайті Гофмана дехто хвалиться, що книгу вже отримав, хоча її офіційний реліз у вівторок
1817 дней назад
Судячи з того, скільки нових високоякісних фоток періоду Let It Be з’являється останнім часом в мережі, дехто з фанатів вже має доступ до ювілейної книги проекту.
1817 дней назад
У вівторок вийде ще відео-кліп
1817 дней назад
Мої вітання! Гарного настрою. Най все буде, як хочеться і навіть краще!
7 жовтня 2021
1818 дней назад
Важно уявити музику 60-х без хітів The Dave Clark Five! Отримав собі такий гарний збірник ,німецький оригінал з власним внутрішнім конвертом.
1818 дней назад
Як би то не було, в американських чартах продаж нових альбомів EP Change the World посів 22 місце, в загальному списку продаж 29, хоча в загальний Топ 200 альбомів і не попав (знову згадую вплив стрім
1819 дней назад
Рінго прийняв участь у відео Drum Together, побудованому на безсмертній пісні Бітлз, благочинної організації WhyHunger, що бореться з голодом на планеті В запису прийняли участь більше сотні ударників
1819 дней назад
Дякую за поздоровлення! Надіюся на подальше цікаве спілкування на сайті, а в майбутньому можливо й тематичні мандрівки
3 жовтня 2021
1822 дня назад
Приєднуюсь до привітань! З ювілеєм Вас Ігор Йосифович і всього тільки самого найкращого!
1822 дня назад
Игорь, з днем народження тебе! Знаю, що він відбувся вчора, але в мене щось коїлося з інтернетом, тільки сьогодні зміг зайти в мережу. І, гадаю, що не просто в тебе ДР, а ще і ювілей. Ну, так пі
30 вересня 2021
1825 дней назад
Пісня Radio Peace - не такий вжє й рарітет, вона є на бутлегах, особисто давно маю її запис.
29 вересня 2021
1827 дней назад
Британське видання п’ятнадцятого альбома британської групи The Shadows -ХХV , який вийшов у 1983 році на Polydor Records. Він включає інструментальні кавер-версії пісень Тото, Марка Нопфлера, Джо Коке
28 вересня 2021
1827 дней назад
У Данії продали на аукціоні невідому пісню Джона Леннона (разом з купою фотографій) Рідкісний запис композиції співзасновника групи The Beatles Джона Леннона та його дружини Йоко Оно продали на аукці
1827 дней назад