Давно следовало сделать сей блог.
По количеству концертов, связанных с "Битлз", Чернигов уверенно удерживает пальму первенства в Украине.
Это и фестивали музыки "Битлз", и регулярные концерты единственного (увы) функционирующего кавер-проекта "Get Back".
И озеро "Битлз" рядом с городом. И многое иное.
Жаль, что раннее не свёл все ивенты воедино, а теперь поднимать прежние события не стоит. И будем жить не прошлым, а настоящим и будущим!
А в настоящем - отличное фото с замечательными учениками, которые слушают очень хорошую музыку!
Чернігів як центр Бітлз-руху в Україні.
Информационно - констатирующий блог.
|
#1 - 29 грудня 2021, среда
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
6 дней назад
|
+3
Beatles is all you need!
|
|
#2 - 29 грудня 2021, среда
|
|
|
Модератор
Киев
222 дня назад
|
0
Дякуємо тобі, ТАО Blues, так тримати і надалі! Також очікуємо на нові повідомлення в цій темі Форуму.
Save vinyl!
|
|
#3 - 29 грудня 2021, среда
|
|
|
Модератор
Харьков
3 дня назад
|
0
Молодці!
|
|
#4 - 29 грудня 2021, среда
|
|
|
Модератор
Львов
1 день назад
|
0
Ну насчёт того, что единственный…или самый…спорить не буду, в любом случае, это достойно восхищения, умиления и всяческой поддержки! ЗдОрово!! Но и во Львове есть Фан-клуб Битлз, которому через месяц исполнится 20 лет. Есть и постоянно действующая кавер-группа BeatLevs, исполняющая песни Битлз и сольные номера её бывших участников. Ребята регулярно выступают с концертами не только в родном городе или в Украине, но и за рубежом, в частности на битловских фестивалях в Эгере (Венгрия), Кракове. Об этом, кажется, уже сообщалось на сайте. К сожаленью, участники группы, зарегистрированные на нашем сайте, не очень балуют своими сообщениями, но о Фан-клубе и о группе можно почитать и посмотреть в фейсбуке по ссылке: https://www.facebook.com/beatlevs.ua
|
|
#5 - 29 грудня 2021, среда
|
|
|
Відвідувач
Ровно
1208 дней назад
|
0
Игорь: Не знав,в кого запитати про Львівський фан-клуб Бітлз. Я Вас запитаю,Ігор Йосифович, Ви мабуть знаєте. Десь в ті роки,а саме 2002-2004, я часто бачив у Львові(тоді щотижня був у відрядженні у Львові) на перетині вулиць Театральної та Катедральної(точно біля Латинського собору) у вигляді магазинчика нібито "Бітлз фан-клуб"(якщо не помиляюсь). На витрині була книга Пьера Мерля Джон и Йоко "Неоконченная баллада". Нібито книга була довга по висоті, бо я купляв собі видання 2002 року пізніше. Всередині приміщення були малюнки з Yellow Submarine. І моє питання - це там і було приміщення Львівського фан-клуб Бітлз?Но и во Львове есть Фан-клуб Битлз, которому через месяц исполнится 20 лет. |
|
#6 - 29 грудня 2021, среда
|
|
|
Модератор
Львов
1 день назад
|
0
Як це не знав, ту ж написано, що я зі Львова.
Так, у січні 2002 р., коли організували Фан-клуб (називали ми його не інакше як Український Фан-клуб Бітлз), у цьому місці відкрилася кав’ярня Yellow Submarine, інтер’єр якої було стилізовано під жовтий човен з ілюмінаторами, плакати, фотографії, малюнки Бітлз прикрашали стіни. Було дуже затишно, збиралися ми там спочатку доволі часто 1-2 рази на місяць: тематичні вечори, концерти, конкурси. Проіснувала кав’ярня років 3-4, господар, напевно сподівався на більший прибуток, але бітломани у більшості не такі вже й всі заможні. Треба пошукати, десь лишилися світлини, але може в іншій темі треба би викласти, а може на сторінці Фан-клубу у фейсбуці щось зберіглося. Потім ми перебазувалися в іншу кав’ярню, далі від центру, але й там недовго затрималися. Ну й ентузіазм, який як правило, тримається на декількох людях, почав потроху гаснути, апоґеєм була організована автобусна поїздка на концерт Маккартні на Майдані Незалежності. Але й зараз відбуваються вечірки, концерти за участю трібют-групи та й інших гуртів, зокрема на Дні народження когось із Бітлз. |
|
#7 - 31 грудня 2021, пятница
|
|
|
Модератор
Одесса
1 день назад
|
0
ТАО Blues: А в настоящем - отличное фото с замечательными учениками, которые слушают очень хорошую музыку! Очень крутое фото! Так держать! |
|
#8 - 2 січня 2022, воскресенье
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
6 дней назад
|
0
Это отлично, что иногда и во Львове что-то происходит!
Только жаль, что нет никакой информации - так понимаю, "свои для своих". А ведь можно (и нужно) тут выкладывать, да и на Битлз.ру. Туда ведь тоже люди заходят. Кстати, только сегодня вернулся изо Львова. Приятно, что на улице как минимум дважды услышал песни "Битлз" от уличных музыкантов. Beatles is all you need!
|
|
#9 - 8 листопада 2022, вторник
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
6 дней назад
|
+1
I'm looking through you
Мій добрий знайомий та колега по колективу "Get Back" (м. Чернігів) Даніїл Литовченко власноруч зробив кавер на "I'm looking through you". Гарне виконання, чудове звучання. https://youtu.be/66bGa_T98fg Редагувалося: 3 раза (Останній: 8 листопада 2022 в 20:13)
Beatles is all you need!
|
|
#10 - 1 лютого 2023, среда
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
6 дней назад
|
0
https://youtu.be/BDhPhCHgb70 Beatles . The End (solo).Розучую зі своїми учнями те саме соло . The End. Студія гри на гітарі, Чернігів. Редагувалося: 2 раза (Останній: 1 лютого 2023 в 20:23)
Beatles is all you need!
|
|
#11 - 6 червня 2023, вторник
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
6 дней назад
|
+1
Нажаль, чомусь не можу вставити фото в "Заходи". Тому - тут. Місто події - Чернігів. Ціна - донат для ЗСУ. Редагувалося: 1 раз (Останній: 6 червня 2023 в 14:19)
Beatles is all you need!
|
|
#12 - 20 вересня 2023, среда
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
6 дней назад
|
+1
https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR0cK7qP4oiAVkN1ZX7pBWQm8Fs9SOeS8WieBEWT31DkZKblfT0MZVhGzLY&v=5ubfnPiaUHA&feature=youtu.be https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR0cK7qP4oiAVkN1ZX7pBWQm8Fs9SOeS8WieBEWT31DkZKblfT0MZVhGzLY&v=5ubfnPiaUHA&feature=youtu.beImagine. Чернігів. Драматичний театр.Редагувалося: 5 раз (Останній: 21 вересня 2023 в 22:10)
Beatles is all you need!
|
|
#13 - 21 вересня 2023, четверг
|
|
|
Модератор
Киев
222 дня назад
|
0
Чудово! І виконання і сам кліп!
Редагувалося: 1 раз (Останній: 21 вересня 2023 в 22:11)
Save vinyl!
|
|
#14 - 27 вересня 2023, среда
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
6 дней назад
|
0
Так. Дуже сильно.
Навіть не бачив нічого такого рівня в Україні з тематикою Леннонa/Beatles. Beatles is all you need!
|
|
#15 - 19 лютого 2026, четверг
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
6 дней назад
|
+1
Ніхто з вас не прийде на мій ювілейний концерт в Чернігові, але все одно гратиму пісні "Бітлз" і власні). Редагувалося: 1 раз (Останній: 19 лютого 2026 в 18:41)
Beatles is all you need!
|
|
#16 - 20 лютого 2026, пятница
|
|
|
Модератор
Харьков
3 дня назад
|
0
ТАО Blues: Ніхто з вас не прийде на мій ювілейний концерт в Чернігові, але все одно гратиму пісні "Бітлз" і власні). Може, якийсь відео-звіт у нас тут оприлюдните? Редагувалося: 1 раз (Останній: 20 лютого 2026 в 18:21)
|
|
#17 - 20 лютого 2026, пятница
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
6 дней назад
|
0
Я б залюбки. Але, швидше за все, мене "не вистачить".
Все роблю сам, від апаратури, рішення питань з можливою відсутністю світла до.... до всього. Відео фінансово не потягну, а знімати на телефон аби як не хотілося б. Beatles is all you need!
|
|
#18 - 9 березня 2026, понедельник
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
6 дней назад
|
0
Урочисто привітаємо з нагоди 55-річчя нашого постійного дописувача, людину з почуттям гумору , а головне - зберігача пісенних традицій в старовинному місті над Десною (Чернігів) Андрія Олеговича!
Який, до речі, учора зібрав аншлаг на своєму ювілейному концерті, де разом з представниками молоді зіграв те саме фінальне Medley from Abbey road album. Андрій Олегович Додано через 2 минуты Beatles is all you need!
|
|
#19 - 11 березня 2026, среда
|
|
|
Відвідувач
Мукачево
7 часов назад
|
0
Я вас залюбки привітаю з днем народження, оскільки інші троє прихожан цього сайту мабуть вже померли. Інших причин неповаги до такої цікавої людини як ви я не бачу.
Це ж Рішікеш на фото, так? бажаю вам нових мандрів по місцях повязаних з Бітлз та гарних дописів на цьому епічному сайтІ! |
|
#20 - 11 березня 2026, среда
|
|
|
Модератор
Харьков
3 дня назад
|
0
|
Швидка відповідь