Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9817)

17 квітня 2022

1626 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме Наш календар:
Chrystus zmartwychwstał! Christ is risen!

16 квітня 2022

1627 дней назад
Зустрічав такий штамп в мережі, але не знав до чого він. Дякую за інформацію.
1627 дней назад
Вад добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:
Цей народ не перемогти!
1627 дней назад
До поста, що знаходиться вище. Від себе додам ось цю світлину на якій біля входу у Нью-Йорське метро розмістили таку фразу: "Я гадав, я знаю, що таке хоробрість, але потім побачив Україну"

15 квітня 2022

1627 дней назад
Якщо вірити інформації з discogs.com, то 21 лютого 2022 року було продано за $2,269.74 екземпляр 1984 року "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band", Nimbus Records – PCS 7027, серія Supercut
1627 дней назад
Сергей добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:
Завжди дуже любив та люблю старе чудове французьке кіно: "Знаменитий французький актор П'єр Рішар записав відеозвернення, в якому засудив російську війну в Україні". Зірка звернувся особист
1628 дней назад
Розпаковка нової тисячі. Вітаю ЗСУ з ювілеєм.
1628 дней назад
Віталій добавляет сообщение в теме #RussiaUkraineWar:
Гарно співають!
1628 дней назад
Музична пауза. Українська біженка Єлизавета співає разом із 300 литовцями, які відповіли на її заклик зібратися у Вільнюсі та заспівати «Ой у лузі червона калина…»

14 квітня 2022

1629 дней назад
Крейсер "Москва" став найдорожчою військовою втратою Росії у війні з Україною. За даними Forbes, він коштує приблизно $750 млн. доларів. "Без крейсера "Москва" чорноморський ф

13 квітня 2022

1629 дней назад
В неділю 3 квітня у Лас-Вегасі відбулася 64 щорічна церемонія вручення музичних нагород «Греммі». З відео-зверненням до учасників виступив спеціальний гість – наш президент Володимир Зеленський. Амери
1630 дней назад
Вад добавляет сообщение в теме Наш календар:
Сьогодні – 60 років легендарному "Стар Клубу" у Гамбурзі. Я був на 50-річчі клубу, але, на жаль, цього разу не можу бути зі зрозумілих причин. Валерій Войшвіло, Джекі Ломакс, я та Федір Те

12 квітня 2022

1630 дней назад
Яка шкода, що такий молодий пішов.
1631 день назад
Вад добавляет сообщение в теме Наш календар:
Сьогодні виповнюється 60 років з дня смерті Стюарта Саткліффа.

11 квітня 2022

1632 дня назад
"Красавіца" терпіти не буде! Якось російський президент сказав щодо України "Нравится, не нравится - терпи моя красавица". В Україні вирішили відповісти Путіну. У Рівному на вулиці
Сторінки: Перша 117 118 119 120 121 122 Остання