Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9821)

10 січня 2019

2821 день назад
Игорь добавляет сообщение в теме Наш календар:
1964 Вийшов перший альбом Бітлз в Америці Introducing the Beatles на лейблі Vee Jay (VJLP 1062), хоча його випуск планувався ще 22 липня минулого року. 1969 Після суперечок з Джоном і Полом у кі
2821 день назад
Вад добавляет сообщение в теме Наш клуб:
Gerasymenko_Mary, Так, Всесвітнього дня Бітлз не існує. У кожній країні є свій Beatles Day, який прив’язано до якихось там місцевих подій. Такий день існує і в Україні! Історично він народився 11 рок

9 січня 2019

2822 дня назад
Игорь добавляет сообщение в теме Наш клуб:
Всесвітній день Beatles 16 січня – це видумка російських мас-медіа, штучно прилаштована до дати відкриття клубу Cavern у Ліверпулі у 1957, коли Beatles там ще не виступали, та й взагалі групи тоді ще
2822 дня назад
Gerasymenko_Mary добавляет сообщение в теме Наш клуб:
Привіт. Якщо я не в ту тему, то перенесіть, будь ласка. Мені здалось, що у вас тут загальні питання обговорюються, тому пишу сюди. Я не бітломан. Я журналіст. До 16,01 Всесвітнього дня Beatles є іде
2822 дня назад
А дійсно, дякую. Щось перестали відкриватися великі фотки без клікання. 1965 Альбом Beatles ’65 посів 1 місце в американських чартах, зберігаючи його на протязі 9 тижнів. 1975 Останні офіційні
2822 дня назад
Игорь:А де ж Майк на останньому фото? Треба клікнути фотку. Він справа.

8 січня 2019

2823 дня назад
Making "Who Cares" clip
2823 дня назад
А де ж Майк на останньому фото? Игорь:На звороті останньої пісня For Love, яка є тільки тут. Уточнюю – мав на увазі, що цієї пісні нема на CD-сінглі, в альбомі вона є. Цікаво, що на початку лютого 200

7 січня 2019

2824 дня назад
Happy birthday, Mike McGear!
2824 дня назад
Володимир Дрибущак:Тим більше, що саме на DTS-диску Venus and Mars оригінальна черговість пісень, як і на 8-ми доріжковому картриджі - на LP (а пізніше і на CD) черговість пісень була змінена. Трохи
2824 дня назад
1944 Народився Майкл Маккартні, брат Пола, учасник під псевдонімом Майк Макгі групи Scaffold. 1964 Запис пісень для радіопрограми БіБіСі Saturday Club, зокрема пісні Johnny B Goode, яка в їх вик

6 січня 2019

2825 дней назад
1966 Сінгл Day Tripper / We Can Work It Out визнано золотим диском Американською асоціацією грамзапису. 1967 Вийшов альбом з музикою Пола до фільму The Family Way. Чомусь він не входить у диског
2825 дней назад
Так і мені дуже шкода. Але ці два альбоми вже хоч вийшли в 6-каналі і їх можна послухати. А ось усі інші, які наведені вище, давно вже потребують публікації хоча б у будь-якому вигляді. До речі наскіл
2825 дней назад
Игорь: Пол Маккартні: квадро Band on the Run та Venus and Mars, а також 5.1 цих альбомів у 1996, Мені дуже жаль, що коли перевидавались ці альбоми у вигляді "ділаксів", не додали хоча б DT

5 січня 2019

2826 дней назад
1962 Сінгл Тоні Шерідана My Bonnie / The Saints , акомпануючою групою якого були Бітлз, уперше вийшов у Великобританії. Цей сінгл вийшов спочатку 23 жовтня 1961 у Німеччині (ФРН), де вступ до ти
Сторінки: Перша 298 299 300 301 302 303 Остання