Останні повідомлення на форумі (9823)
14 серпня 2019
2605 дней назад
Игорь, ЗдОрово! А я и не знал о такой Ну как же. В церкви, после концерта книги мы покупали, а они подписывали.....
2605 дней назад
ЗдОрово! А я и не знал о такой
2606 дней назад
Когда мы были в Ливерпуле, у Лена Гэри при себе оказалась только одна книга - его биография и досталась эта книга Вадиму. Но вчера я получил посылочку от Лена, в которой он отправил мне подписанный им
13 серпня 2019
2606 дней назад
1977 У своєму готельному номері в Японії Джон почав писати пісню Free As a Bird. Цей малюнок Джона також називається Free As a Bird.
12 серпня 2019
2607 дней назад
В догонку Ось усі 6 фото, зроблених МакМілланом для обкладинки 8 серпня. Одна з них буде прикрашати і додатковий диск делюкс видання.
2607 дней назад
Сегодня случайно узнал, что в 2014 году под RSD был выпущен 10" EP на белом виниле, да ещё в моно варианте. Полез на Дискогс и к своему удивлению нашел его, правда не дёшево. Зато запечатанный.
11 серпня 2019
2609 дней назад
Игорь, Все ще попереду!
10 серпня 2019
2609 дней назад
Побувати там всередині - моя нейздісненна мрія!
2609 дней назад
Щось новеньке!
2609 дней назад
Мій приятель Яків Едішерашвілі, який нині проживає у Німеччині (до речі, його дружина з Вінниці), відправився у спеціальний тур, приурочений до 50-ї річниці альбому Abbey Road. Зустрів там Брюса Спайз
2610 дней назад
Сергей, почему мое прошлогоднее издание на золотом виниле Chaos And Creation In The Backyard изначально имеет много щечлков Точную причину назвать трудно, но такое бывает. Я както распечатал пластинк
2610 дней назад
10 августа 1985 года - Майкл Джексон купил авторские права на 251 песню группы Beatles.
2610 дней назад
У день оголошення передзамовлення 8 серпня найнижчі ціни в Інтернеті на більшість форматів, принаймні на найцікавіші-найдорожчі, були на французькому амазоні. Та ось доставка в Україну…порівняв формат
9 серпня 2019
2610 дней назад
Я собі замовив Abbey Road (50th Anniversary) Super Deluxe Box Set на британському Амазоні. З доставкою - £71.29. Ось тут можна порівняти ціни: http://www.heidoc.net/amazon/amazon_global_check.php?cb=c
2610 дней назад
В мене чорний, звучить чудово