Останні повідомлення на форумі (9823)
9 серпня 2019
2610 дней назад
Хочу спросить,пожалуйста, по переизданию :может кто где-то читал или может подсказать,почему мое прошлогоднее издание на золотом виниле Chaos And Creation In The Backyard изначально имеет много щечлко
2610 дней назад
Игорь, Звісно усього не зібрати, нормальній людині, але треба прийняти рішення що для тебе має ценз, а від чого можливо до часу відмовитися. По суті питання: сучасний кольоровий вініл має непоганий з
2610 дней назад
Так, тяжко не погодитись, адже все це хочеться мати. Тому я, наприклад, не можу собі дозволити купляти супер-делюкси в серії McCartney Archive Collection або ювілейних 50-річних випусках Beatles. Але
2610 дней назад
Сергей, Така наша доля. завжди так було. Я деяких нуворішей, котрі за три-чаотири роки придбали декілька тисяч платівок і зараз цим пишаються, взагалі колекціонерами не вважаю. Схотів-купив. Заплати
2610 дней назад
Дуже багато перевидань, ювілейних перевидань за останній рік-два. Важко порахувати, яку треба мати зарплату нам в Україні, щоб хоч що-небудь з цього всього придбати.
8 серпня 2019
2611 дней назад
Игорь:Як бачимо з нього, а також з представленого Вадом сайту, присвяченого суперделюксам, склад двох додаткових платівок 3LP-вінілового видання повністю збігається зі складом двох додаткових CD супер
2611 дней назад
А ось так сьогодні бавилися на знаменитому переході
2611 дней назад
На офіційному сайті нарешті з'явилася офіційна сторінка, присвячена ювілейному перевиданню альбома https://abbeyroad.thebeatles.com/ Півдня встановлювали Як бачимо з нього, а також з представленого В
2611 дней назад
Мені було цікаво, що вирішили винести на другий компакт-диск подвійного релізу із загального боксу в якому знаходяться 4CD. Зробив порівняльний аналіз. Жовтим кольором відзначені треки, які увійшли (п
2611 дней назад
2611 дней назад
Камера на Abbey Road в реальному часі https://www.earthcam.com/world/england/london/abbeyroad/?cam=abbeyroad_uk Дивіться що зараз сі робе!
2611 дней назад
"Up at 8:30am, arriving at 9:45am. Ringo first at 10:15 with the others arriving just after eleven. Policeman gets quite excited at a few people, and Iain missed the picture.” - A page from
2611 дней назад
На сайті Гоффмана з’явився трек-лист Super DeLuxe видання, що вважають офіційним, правда, на офіційному сайті його ще немає. Він трохи відрізняється від того, що був представлений раніше, змінено назв
2611 дней назад
1969 Рівно півсторіччя знаменної події - біля 11:45 ранку фотограф Ян МакМіллан зробив фотографії для обкладинки альбому Abbey Road. Здавалося б що особливого - четверо музикантів пе