Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9821)

3 січня 2020

2463 дня назад
valery57 добавляет сообщение в теме Наш календар:
3 января 1926 года родился Джордж Генри Мартин (George Henry Martin) - британский музыкальный продюсер, аранжировщик и композитор, известность которому принесла работа с The Beatles в 1960-е (его иног

2 січня 2020

2464 дня назад
Вад добавляет сообщение в теме Нові релізи:
Ще на початку минулого року поширились чутки, що серію шикарних делюксових видань "Paul McCartney Archive Collection" до кінця року буде продовжено виданням двох альбомів Wings. Мова й

1 січня 2020

2465 дней назад
Ось таку бітлівську стіну несподівано знайшов у центрі Харкова. Що там всередені, не знаю.

31 грудня 2019

2466 дней назад
HAPPY NEW YEAR!! З Новим 2020 роком усіх відвідувачів сайту. Нехай Новий рік принесе завзятим мандрівникам чудові подорожі в найжаданіші місця планети, колекціонерам - найочікуваніші артефакти їх коле
2466 дней назад
Всім чудового Нового Року! Ура!
2466 дней назад
valery57 добавляет сообщение в теме Наш клуб:
Вчора з друзями-меломанами спровадили старий рік. Згадували про цьогорічні події та досядження. Піднімали келихи. Щиро вітаю із Новим роком друзі! Чекаю на нові зустрічи та подорожі у наступному році!
2466 дней назад
А ось що дід Мороз мені під ялиночку приніс!
2466 дней назад
З Новим роком друзі!
2466 дней назад
fcliverpool добавляет сообщение в теме Record Store Day:
В моєму повідомленнi от 30 грудня 17:43 помилка - замість "не немаю" слід читати "не маю"
2466 дней назад
Навіть не знаю, як це описати словами, можливо, ці багаторазові "People want peace People want peace ..." , менi нагадують приспіви радянських пісень? Але ще раз підкреслю, в усьому іншому -
2466 дней назад
Для начала - всех с Наступающим! К вопросу о RSD. Просил меня один из наших форумчан раздобыть ему сингл МакКартни (кажется) в апрельский RSD. Но поскольку я работаю, помочь не мог - муз. магазины у н

30 грудня 2019

2466 дней назад
Вад добавляет сообщение в теме Record Store Day:
Маю таку ж саму проблему. Друг, якого я знаю ще з 70-х років, проживає вже понад 20 років у Відні. Бігали ми з закордонними платівками з ним разом від міліції. Але, нажаль, його не можна назвати колек
2466 дней назад
Ну а чим поганий приспів у музичному плані? Особисто так не вважаю, хоча дійсно про особисті смаки не варто сперечатися. В альбомі Egypt Station, який мені надзвичайно подобається, є декілька музичних
2466 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме Record Store Day:
А які ще є варіанти? Просити друзів або приятелів у тих містах, де шанують RSD, щоби саме в той день прийшли до відкриття магазину, або самому з'їздити (здається, найближче Варшава). Особисто я проси
2467 дней назад
Пісня дуже гарна і подобається мені. Навіть дуже! Але крім самого приспіву: "People want peace People want peace ..." Ну не подобається він і все тут! Ні, ви не подумайте, я теж за мир! Я
Сторінки: Перша 233 234 235 236 237 238 Остання