Останні повідомлення на форумі (9821)
3 січня 2020
2463 дня назад
3 января 1926 года родился Джордж Генри Мартин (George Henry Martin) - британский музыкальный продюсер, аранжировщик и композитор, известность которому принесла работа с The Beatles в 1960-е (его иног
2 січня 2020
2464 дня назад
Ще на початку минулого року поширились чутки, що серію шикарних делюксових видань "Paul McCartney Archive Collection" до кінця року буде продовжено виданням двох альбомів Wings. Мова й
1 січня 2020
2465 дней назад
Ось таку бітлівську стіну несподівано знайшов у центрі Харкова. Що там всередені, не знаю.
31 грудня 2019
2466 дней назад
HAPPY NEW YEAR!! З Новим 2020 роком усіх відвідувачів сайту. Нехай Новий рік принесе завзятим мандрівникам чудові подорожі в найжаданіші місця планети, колекціонерам - найочікуваніші артефакти їх коле
2466 дней назад
Всім чудового Нового Року! Ура!
2466 дней назад
Вчора з друзями-меломанами спровадили старий рік. Згадували про цьогорічні події та досядження. Піднімали келихи. Щиро вітаю із Новим роком друзі! Чекаю на нові зустрічи та подорожі у наступному році!
2466 дней назад
А ось що дід Мороз мені під ялиночку приніс!
2466 дней назад
В моєму повідомленнi от 30 грудня 17:43 помилка - замість "не немаю" слід читати "не маю"
2466 дней назад
Навіть не знаю, як це описати словами, можливо, ці багаторазові "People want peace People want peace ..." , менi нагадують приспіви радянських пісень? Але ще раз підкреслю, в усьому іншому -
2466 дней назад
Для начала - всех с Наступающим! К вопросу о RSD. Просил меня один из наших форумчан раздобыть ему сингл МакКартни (кажется) в апрельский RSD. Но поскольку я работаю, помочь не мог - муз. магазины у н
30 грудня 2019
2466 дней назад
Маю таку ж саму проблему. Друг, якого я знаю ще з 70-х років, проживає вже понад 20 років у Відні. Бігали ми з закордонними платівками з ним разом від міліції. Але, нажаль, його не можна назвати колек
2466 дней назад
Ну а чим поганий приспів у музичному плані? Особисто так не вважаю, хоча дійсно про особисті смаки не варто сперечатися. В альбомі Egypt Station, який мені надзвичайно подобається, є декілька музичних
2466 дней назад
А які ще є варіанти? Просити друзів або приятелів у тих містах, де шанують RSD, щоби саме в той день прийшли до відкриття магазину, або самому з'їздити (здається, найближче Варшава). Особисто я проси
2467 дней назад
Пісня дуже гарна і подобається мені. Навіть дуже! Але крім самого приспіву: "People want peace People want peace ..." Ну не подобається він і все тут! Ні, ви не подумайте, я теж за мир! Я