1 липня вийшов офіційний цифровий реліз реміксу DJ Chris Holmes remix пісні Nothing For Free
Як вам подобається? Ну навіщо псувати таку чудову пісню!
Альбом Пола МакКартні "Egypt Station"
Все про альбом
|
#81 - 5 липня 2019, пятница
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
0
Редагувалося: 1 раз (Останній: 5 липня 2019 в 22:43)
|
|
#82 - 6 липня 2019, суббота
|
|
|
Модератор
Черкассы
2139 дней назад
|
0
Полное г.....
|
|
#83 - 6 липня 2019, суббота
|
|
|
Модератор
Харьков
1 час назад
|
0
Чому г...? Не так вже й погано, як на мене.
|
|
#84 - 6 липня 2019, суббота
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
0
Пісня від такого реміксу кращою аж ніяк не стала!
|
|
#85 - 15 липня 2019, понедельник
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
+1
Дивлюся і думаю: ну навіщо купив, адже зарікався, вже маю чудове видання цього альбому, одначе тут додатковий диск. Спокусився на суттєво нижчу ціну в одному британському інтернет-магазині та безкоштовну доставку в межах Сполученого Королівства. Та й хазяїн магазину виявився достатньо приязний у спілкуванні. Правда, чекати доставку «Новою поштою» прийшлося місяць, написав скаргу, може й ця доставка обійдеться безкоштовно. Але про пошту окрема розмова у відповідній темі. |
|
#86 - 16 липня 2019, вторник
|
|
|
Модератор
Черкассы
2139 дней назад
|
0
Вітаю друже! Щоб там не було, усі погані спогади та негаразди минуть, а платівка залишиться!
|
|
#87 - 26 листопада 2019, вторник
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
0
Прочитал сегодня на русском сайте, как ругают песню People Want Peace. Сразу вспомнилась знаменитая песня "Хотят ли русские войны". Но почему, мне эта песня (имею в виду People Want Peace) очень нравится. А вам?Добавлено спустя 12 минут
|
|
#88 - 26 листопада 2019, вторник
|
|
|
Модератор
Харьков
1 час назад
|
0
Мені подобається. 100% Макка.
|
|
#89 - 27 листопада 2019, среда
|
|
|
Модератор
Киев
286 дней назад
|
0
Віталій: Мені подобається. 100% Макка. Також! Save vinyl!
|
|
#90 - 30 грудня 2019, понедельник
|
|
|
Модератор
Одесса
25 дней назад
|
0
Пісня дуже гарна і подобається мені. Навіть дуже! Але крім самого приспіву: "People want peace
People want peace ..." Ну не подобається він і все тут! Ні, ви не подумайте, я теж за мир! Я маю на увазі не слова, а саме музику в цьому моменті. Суб'єктивно звичайно, але на мій погляд, це невдалий момент в цій пісні. Але все інше без нього - блискуча композиція! Отже, якщо коротко і чесно - блискуча композиція з провальнім приспівом (imho) |
|
#91 - 30 грудня 2019, понедельник
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
0
Ну а чим поганий приспів у музичному плані? Особисто так не вважаю, хоча дійсно про особисті смаки не варто сперечатися. В альбомі Egypt Station, який мені надзвичайно подобається, є декілька музичних моментів, які мені не довподоби, але не стосовно цієї пісні.
|
|
#92 - 31 грудня 2019, вторник
|
|
|
Модератор
Одесса
25 дней назад
|
0
Навіть не знаю, як це описати словами, можливо, ці багаторазові "People want peace People want peace ..." , менi нагадують приспіви радянських пісень? Але ще раз підкреслю, в усьому іншому - без перебільшення, розкішна пісня!
Альбом Egypt Station теж дуже люблю. Я і New (альбом) теж люблю (правда за винятком головної пісні), але ж ми знаємо, що йому дісталося чимало критики. Два або три місяці постійно його слухав після виходу. Як і Egypt Station. Редагувалося: 1 раз (Останній: 31 грудня 2019 в 07:17)
|
|
#93 - 13 вересня 2020, воскресенье
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
+2
Відео-кліп Back in Brazyl, на мій погляд кращий ніж сама пісня з останнього альбому Пола, вийшов 2 роки тому. А 3 дні тому вийшов невеликий ролік про його створення:
|
Швидка відповідь
У вас немає прав, щоб писати на форумі.