Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9820)

2 травня 2020

2343 дня назад
valery57 добавляет сообщение в теме Наш календар:
2 мая 1963 года - британский хит-парад впервые возглавили The Beatles с песней «From Me to You».

1 травня 2020

2344 дня назад
Ще одні спогади про інший автограф. Оскільки група FB, в якій я розмістив текст, міжнародна, то писав я російською. Тут просто викладу завантажений туди текст та додам фото. Киевлянка Наташа Селина
2344 дня назад
Знайомі місця

29 квітня 2020

2346 дней назад
valery57 добавляет сообщение в теме Битлдрайв:
Глава пятая Астрид Кирхер и Род Дэвис в Киеве Следующим знаменательным событием в жизни украинских битломанов стал приезд в го-род Киев Астрид Кирхер – фотографа, современника группы «Битлз» и просто

28 квітня 2020

2347 дней назад
Знаю, що не всі відвідувачі нашого Форуму мають акаунти у Facebook. Тим паче, група, в якій я сьогодні розмістив повідомлення, вважається закритою. Отже, щоб не робити перепост та не надавати даремно
2347 дней назад
У лютому цього року до списку записів, в яких брали участь екс-бітли, додалась ще одна позиція. Це сінгл гурту The Empty Hearts, який було засновано Воллі Палмаром. Так, тим самим Палмаром (справжнє і
2347 дней назад
За день до гала-концерта, который должен был состояться в клубе «Кайзеркеллер», благодаря Сергею у нас была запланирована встреча и с музыкантами ливерпульской группы «Quarrymen» - первой группы Джона
2347 дней назад
Александр Гринберг, Спасибо на добром слове. Я старался. И напоминаю возможным разочарованным читателям этой ветки: книга "Битлдрайв" здесь публикуется в сокращённом виде, не обессудьте. Це

27 квітня 2020

2347 дней назад
Наконец-то получил книгу Валерия Войшвило "Битлдрайв"! Ждал больше месяца, хотя какие тут сегодня расстояния - пару часов на самолете! Видимо коронавирус вмешался... Я сразу, конечно, открыл
2348 дней назад
Глава четвёртая Второе посещение Гамбурга, юбилей Стар-Клуба После описанных мною событий произошли дальнейшие кое-какие вещи, имеющие отношение к группе «Битлз» и её бывшим участникам. Мы не сидели

25 квітня 2020

2349 дней назад
Вад добавляет сообщение в теме Просто факти:
Тільки зараз було викладено на YouTube матеріал 2003 року, який знімала українська телекомпанія у Москві під час приїзду Пола МакКартні.

22 квітня 2020

2352 дня назад
Чутки про таємну загибель справжнього МакКартні у 1966 році і досі час від часу розбурхують мозок журналістам https://rock-history.ru/persons/paul-mccartney-umer-ili-net.html Так, дійсно, Вільям Кемпб

20 квітня 2020

2355 дней назад
Голос Пола зовсім сів, я звернув увагу ще в інтерв‘ю зі Стерном. Будемо надіятися, що це тимчасово, може горло застудив і все минеться

19 квітня 2020

2356 дней назад

18 квітня 2020

2357 дней назад
valery57: Віталій, Отличный выбор. Песню Junk Пол написал для альбома Abbey Road, но в альбом она так и не попала. Посему и была реализована в первом собственном проекте Маккартни. Та ні, не для A
Сторінки: Перша 220 221 222 223 224 225 Остання