Останні повідомлення на форумі (9817)
29 квітня 2022
1613 дней назад
Так, Пол вибіг на сцену для продовження виступу на біс (encore) з українським прапором перед виконанням пісні I've Got a Feeling разом з Джоном, співаючим з екранів моніторів, транслюючих кадри
1614 дней назад
Пол Маккартні з Україною у серці.
1614 дней назад
Вчора у місті Спокен, штат Вашингтон, (за нашим часом це вже сьогодні під ранок) розпочалися довгоочікувані гастролі Пола Got Back 2022. В Мережі вже з’явилися кілька відео з концерту та сет-лист. Сп
25 квітня 2022
1618 дней назад
СБУ злили в Мережу листування з російським військовим, який уцілів під Чорнобаївкою… Знаю, що нас читають і "по ту сторону". Так ось, щоб знали що на них тут чекає. Нехуй шастать!
24 квітня 2022
1619 дней назад
Вад: Додам ще. Дякую за розповідь від Сєви Новгородцева. Завжди дуже цікаво!
1619 дней назад
Сьогодні виповнюється рівно 2 місяця з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. Мабуть вже всім набридла ця статистика. Але все ж таки вирішив підрахувати середні втрати ворога за добу, виход
1619 дней назад
Півсторіччя тому вийшов сингл Джона з Йоко Woman Is the Nigger of the World, пісня відкривала альбом Sometime in New York City, що вийшов 19 червня того ж року в США, а в Британії лише у вересні. \
23 квітня 2022
1620 дней назад
А ви знали, що радянська пісня “Вставай, страна огромная” (1941) – це версія української “Повстань, народе мій” (1919)? Тепер знаєте. Вся історія Росії – крадіжка чужої роботи. Не дивно, що росіяни ви
1620 дней назад
Сергей
добавляет сообщение в теме Участие битлов в проектах других музыкантов / The Beatles and solo collaborations:
Вад: Игорь:Усе-таки неперевершений довідник The Beatles – Complete Home & Studio Recordings, який на форумі представив Вад. Скільки тут корисної інформації! Наприклад, про наступного виконавця я з
22 квітня 2022
1620 дней назад
1620 дней назад
Рівно 50 років тому, 22 квітня 1972 Джон Леннон виступив на антивоєнному заході у Нью-Йорку.
1621 день назад
21 квітня 2022
1621 день назад