Останні повідомлення на форумі (9823)
6 жовтня 2019
2552 дня назад
Запитання особисто до модератора. Чому українській сайт досі російськомовний? Я вважаю, що треба хоча б запровадити перемикання між двома мовами, зробивши українську приіоритетною. Якщо існує проблема
2552 дня назад
Рівно рік тому група ентузіастів відправилася з Києва у поїздку, організовану на сайті, по бітлівських місцях Лондона і Ліверпуля. Безперечно, поїздка вдалася, а кожен з її учасників згадує пр
5 жовтня 2019
2554 дня назад
З альбомом Abbey Road я познайомився восени 1969, як тепер кажуть, потреково завдяки ворожим голосам. Коли через півроку після виходу записав його на магнітофон (не з пластинки, причому, а з іншого за
4 жовтня 2019
2554 дня назад
Сергей, https://beatles.com.ua/donate.html
2554 дня назад
Вад: 6-го жовтня маю отримати пенсію. Ну, може дадуть 7-го, бо дата випадає на неділю. Також відразу переведу гроші. Але мені здається, що тільки ці 3 людини і намагаються якось допомогти проекту. Буд
2554 дня назад
Я полагаю, что перспективы и задачи описаны админом вполне понятно. С моей точки зрения, необходимо срочно отладить две первостатейные проблемы: регулярная материальная поддержка и борьба с ботами, ко
2554 дня назад
А ось цікаво, чи видавала Йоко Оно свої книжки? Так, багато хто знає про Grapefruit. Але в неї вийшло їх набагато більше. Ось значна їх частина, але далеко не усі.
2554 дня назад
6-го жовтня маю отримати пенсію. Ну, може дадуть 7-го, бо дата випадає на неділю. Також відразу переведу гроші. Але мені здається, що тільки ці 3 людини і намагаються якось допомогти проекту. Буду рад
2554 дня назад
У мережі Інтернет з’явились світлини нової книги Пола з дещо іншим оформленням та квадратного формату. До складу цього видання додається компакт-диск. Підпис під цими світлинами такий - The audiobook
2555 дней назад
Всем привет! Этот текст продублирован на форуме. Прежде всего я хочу немного рассказать о том, что я делаю за пределами работающего сайта. На сегодняшний день это вторая версия сайта, которая была не
3 жовтня 2019
2555 дней назад
Щиро дякую за вітання і поздоровлення !
2555 дней назад
Перевод средств осуществил. Стыдно. Постараюсь не забывать и делать это ежемесячно.
2556 дней назад
Дело нужное. Перевёл сейчас небольшую поддержку от себя.
2556 дней назад
Друзья! Администратор из-за своей скромности молчит о том, что недавно хостинг поднял стоимость своих услуг. Все-таки, админ старается технически поддерживать сайт на плаву, отлавливать ботов и пр. На