Останні повідомлення на форумі (9823)
14 жовтня 2019
2544 дня назад
А це будуть ремастери чи ремікси? На якомусь форумі читав, що ні те ні те, а будуть використані старі мікси, можливо моно.
2544 дня назад
Я теж в розпачі. Маю орігінали, і зараз купувати новий бокс заради обкладинок? Хіба шо спокуситися на те, що це ремастери...? Рішення прийде коли буде ясність в остаточній вартісті бокса.
2545 дней назад
Вад:У новому боксі платівки будуть мати конверти реплік оригінальних видань з різних країн Щось мені ця ідея не дуже подобається. Хотілося б автентичні англійські. Нехай навіть зі звичайними стандар
2545 дней назад
У новому боксі платівки будуть мати конверти реплік оригінальних видань з різних країн (колаж не оригінальний, а тільки для затравки): 01. Love Me Do - P. S. I Love You [Cover art from USA] 02. Pleas
13 жовтня 2019
2545 дней назад
1963 Виступ Бітлз у телешоу «Недільний вечір у лондонському “Палладіумі”», наслідки якого прийнято вважати початком «бітломанії» у Великій Британії
12 жовтня 2019
2546 дней назад
Французький Амазон, як завжди, біжіть попереду паровоза https://www.amazon.fr/Beatles-Singles/dp/B07VQ9YLHS?fbclid=IwAR1r-YiH3Me12BkE99PF4-fqMKrVEVx5M8MjObqc1jnKq3k1SG1q0RAtA1I
2547 дней назад
Віталій:А таке видання бачили? The Beatles – Abbey Road (Target Exclusive, Vinyl w/ T-shirt) Надсилає компанія Target це видання у спеціальній посилочній упаковці. Правда, народ посміхається, що в ні
11 жовтня 2019
2547 дней назад
1962 Пісня Бітлз уперше з’явилася у британських національних чартах - Love Me Do на 49 місці у списках журналу Record Retailer. 1963 Сінгл She Loves You журналом Disc визнано першим золотим диск
2547 дней назад
Переслухав ще раз. Я в захваті!!! Оригінальна версія на мене не справляла настільки яскравих вражень. Сюди б ще гітару Джорджа ...
2548 дней назад
Дуже подобається! Начебто і нічого видатного, але пiсня відмінно зроблена, дуже добра і красива. І відмінне виконання Рінго!
2548 дней назад
Ось і цей сінгл Як вам подобається? Чомусь цей альбом не заслужив окрему тему
10 жовтня 2019
2548 дней назад
Небольшая команда наших одноклубников посетила Австрию побывав там в двух городах: Бадене и Вене. Даже в этой поездке мы соприкоснулись со вселенной Битлз.
2548 дней назад
Вітаю тебе Джон, та усіх моїх друзів-меломанів із твоїм Днем народження!!!
9 жовтня 2019
2549 дней назад
З Днем Народження, Джон!
2549 дней назад
B Мережі народ сумує, що у нове перевидання було включено лише невеличку частину чорнового матеріалу. І дійсно, переглянувши зміст цього бутлегу, розумієш, що до ювілейного видання потрапила лише верш