Останні повідомлення на форумі (9823)
9 жовтня 2019
2549 дней назад
Зі СВЯТОМ усіх !
2549 дней назад
Вад:Дві зовсім нові пісні Пола МакКартні "Home Tonight" та "In A Hurry" буде видано синглом 22 листопада поточного року на лейблі Capitol. Згідно інформації, розміщеної на сайті
2550 дней назад
Вад:У мережі Інтернет з’явились світлини нової книги Пола з дещо іншим оформленням та квадратного формату. До складу цього видання додається компакт-диск. Перепрошую, що вище надав невірну інформаці
2550 дней назад
Запитаєте мене: що знову? Так! Викачують гроші з нашого брата...
2550 дней назад
Щоб не дублювати інформацію ще й тут, просто надаю посилання https://beatles.com.ua/forum/thread121-8.html#6903
2550 дней назад
Дві зовсім нові пісні Пола МакКартні "Home Tonight" та "In A Hurry" буде видано синглом 22 листопада поточного року на лейблі Capitol. Згідно неперевіреної інформації, вони були
8 жовтня 2019
2550 дней назад
Давно собирался написать сюда. Услугами «Новой почты» пользуюсь давно, в том числе её международной службы уже несколько лет. Всё было прекрасно, даже рекомендовал её на сайте. Но вот в прошлом году в
2551 день назад
Віталій: Запитання особисто до модератора. Чому українській сайт досі російськомовний? Я вважаю, що треба хоча б запровадити перемикання між двома мовами, зробивши українську приіоритетною. Якщо існує
7 жовтня 2019
2551 день назад
Обов'язкові внески, мені так здається, це неправильно. А ось з мовою для сайту Вадим все правильно запропонував.
2552 дня назад
Про недоліки, які існують на сайті, я вже писав неодноразово. Що з часом змінилося? Візьмем, наприклад, проблему яка полягає у тому, що після останнього великого оновлення, яке відбулося 19 жовтня ми
6 жовтня 2019
2552 дня назад
Тепер стосовно щомісячного перерахування 100 грн. на потреби сайту. Мене вже давно хвилювало це питання. Мої міркування стосовно цього були такими: 1 – Шукати спонсора. Тут не йде мова про надання на
2552 дня назад
Ну, якщо почалося обговорення ситуації, що склалася навколо сайту, то добавлю і я свої 5 копійок. Почну з питання, в якому Віталій мене вже випередив. Останнім часом, коли я відкриваю нову тему на Фор
2552 дня назад
Вад: Ось тільки і маємо змогу щоб роздивлятись картинки у Мережі. Продають цей набір, на жаль, лише на території Сполучених Штатів. До нас не надсилають. Є багато перевізників, які залюбки доставлять
2552 дня назад
Ось тільки і маємо змогу щоб роздивлятись картинки у Мережі. Продають цей набір, на жаль, лише на території Сполучених Штатів. До нас не надсилають.
2552 дня назад
А таке видання бачили? The Beatles – Abbey Road (Target Exclusive, Vinyl w/ T-shirt) https://intl.target.com/p/the-beatles-8211-abbey-road-target-exclusive-vinyl-w-t-shirt/-/A-77601710