Останні повідомлення на форумі (9820)
27 червня 2020
2286 дней назад
Во время поездки в Англию удалось сделать несколько фото возле этой же трибуны. Приятно вспомнить!!! В прошлом году Ливерпуль, победив в Лиге Чемпионов, стал официально лучшей командой Ев
2286 дней назад
Присоединяюсь к поздравлениям Ливерпуля! Команда стала чемпионом АПЛ (сильнейшей лиги Планеты) спустя 30 лет. Прошлась катком по всем соперникам! При этом установила рекорд -стала чемпионом за 7 туров
2287 дней назад
Рінго привітав у Твіттері "Ліверпуль" з перемогою в англійському чемпіонаті, чого вболівальники чекали 30 років. Сам я в молоді роки, коли команда була чемпіоном Англії на протязі 10
25 червня 2020
2288 дней назад
2288 дней назад
Вад:Може в когось є книга "The Long And Winding Road: A History Of The Beatles On Record" (видання 1983 року від Virgin Books, або 1984 року від Avon Books) автора Neville Stannard у електро
2289 дней назад
Чтобы не терять времени, сразу по прибытию, в аэропорту, мы наняли такси, которое доставило нас прямиком под дверь отеля «KORONA». На подъезде к Эгеру нам начали встречаться рекламные щиты битловского
2289 дней назад
25 июня 1967 года - состоялось телевизионное шоу, в котором впервые прозвучала композиция «All You Need Is Love» The Beatles. http://youtube.com/watch?v=16zLe7MoZzI&fbclid=IwAR3c5CWpfFHmg2AkqnsAa
24 червня 2020
2289 дней назад
Грандіозна подяка всім, хто не забув! Невимовно приємно! Будьмо!
2290 дней назад
Вітаю із Днем народження. Хоч із запізненням, але від щирого серця!
2290 дней назад
Може в когось є книга "The Long And Winding Road: A History Of The Beatles On Record" (видання 1983 року від Virgin Books, або 1984 року від Avon Books) автора Neville Stannard у електронно
2290 дней назад
Приєднуюсь до поздоровлень!
23 червня 2020
2290 дней назад
З Днем Народження! Щастя, здоров'я, здійснення мрій!
2290 дней назад
З Днем народження, Віталік! Цей рік не виправдав багатьох сподівань і зруйнував плани на мандрівки, концерти, очікувані музичні релізи. Будемо надіятися, що наступний дозволить усе це надолужити
2291 день назад
Віталій, мої найщіріші прівітання !!!