Я не аналізую. Просто слухаю. Звісно, щось десь схоже завжди можна знайти.
Стосовно голосу Рінго, який не змінюється, так у Рінго нема й не було ніколи ніякого голосу. Таке собі, хоч і приємне. Просто ми звикли. Його діапазон такий в одну октаву, що там вікові зміни й непомітні. На відміну від Макартні.
Новости про Пола Маккартни
Все последние новости от СМИ и из других источников
|
#421 - 1 червня 2026, понедельник
|
|
|
Відвідувач
Мукачево
2 дня назад
|
0
|
|
#422 - 5 червня 2026, пятница
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
+1
|
|
#423 - 7 червня 2026, воскресенье
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
5 дней назад
|
0
Це чудовий результат , враховуючи що ця рекламна компанія була мізерною у порівнянні з попередніми дисками.
Beatles is all you need!
|
|
#424 - 7 червня 2026, воскресенье
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
0
Игорь: Я написав, що в 2-х піснях використано запис знаменитого американського джазового музиканта Майлза Девіса (Miles Davis), який помер ще в 1991 у віці 65 років. Але ж прочитав це на якомусь сайті. В дійсності в цих піснях (Ripples in a Pond та Sailsman Saint) записано гру на трубі відомого британського трампетиста (не трампіста) Майка Девіса (Michael Craig Davis).в 3 піснях додано оркестр під диригуванням Бена Фостера і в 2-х – запис труби покійного Майлза Девіса |
|
#425 - 9 червня 2026, вторник
|
|
|
Відвідувач
Мукачево
2 дня назад
|
0
Думаю, 1 місце в тому числі й тому, що тут нема концепцій, складних тем, пошуків, еклектики чи чиогось такого що незначною мірою, але була у Пола.
А тут простий альбом простих й доступних пісень. |
|
#426 - 9 червня 2026, вторник
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
0
В Штатах лише 5 місце
Останній альбом Пола, який займав 1 місце в CША, - Egypt Station (У Британії був №3). А там останнім, що досяг 1 місця, був попередній McCartney III (В Штатах №2). Альбоми Пола, що одночасно очолювали чарти по обидві сторони Атлантики: Band on the Run, Venus and Mars, Tug of War – насправді його найкращі. Редагувалося: 2 раза (Останній: 10 червня 2026 в 00:07)
|
|
#427 - 10 червня 2026, среда
|
|
|
Відвідувач
Мукачево
2 дня назад
|
0
От замислився - а як Полу дали титул сера й купу інших державних нагород, якщо в нього була пісня "Поверніть Ірландію Ірландцям"? Це ж майже так як "поверніть Крим рашці".
Але ж Полу пробачили. |
|
#428 - 10 червня 2026, среда
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
0
Прослухав нарешті альбом на вінілі, як раз під’їхала з текучого ремонту моя вертушка. Ну це не до порівняння!!! Цілком усвідомлюю, що можу бути необ’єктивним, проте лишній раз впевнююся, що звучання якісної вінілової платівки на хорошій апаратурі не порівняти ні з якими стримінгами, блюриками, багатоканалами… Тепер чітко чую кожен інструмент, вокал Пола і Рінго, бек-вокал, раніше такої чіткості не було. Найкращими на альбомі вважаю As you lie there, Down south, We two, Home to us, Life can be hard. Непогані пісні, які вже отримали відео-кліпи: Days we left behind та Come inside, але в першій голос вже аж задуже видає вік співака, а в другій – надмірне використання музичної теми, про що я вже писав раніше. І хочеться ще раз прослухати цей альбом, можливо на вінілі іншого кольору
|
|
#429 - 11 червня 2026, четверг
|
|
|
Відвідувач
Мукачево
2 дня назад
|
0
Думаю, і в mp3 насправді все чудово чутно) колись на вбитих бобінах все чули.
Платівка то про дещо інше, екзистенціальне.... |
|
#430 - 18 червня 2026, четверг
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
5 дней назад
|
0
Beatles is all you need!