Новости про Пола Маккартни
Все последние новости от СМИ и из других источников
|
#401 - 14 травня 2026, четверг
|
|
|
Відвідувач
Мукачево
2 дня назад
|
0
З п,ятьох чоловік, які тут пишуть, мабуть, ніхто...
|
|
#402 - 18 травня 2026, понедельник
|
|
|
Відвідувач
Мукачево
2 дня назад
|
0
https://youtube.com/watch?v=z3IhXxeMy4Y&si=NpUenq9hzvW6FEsh
Нове відео, де Пол співає Band on the run. Але за барабанами не той потужний не білошкірий Драммонд, а, здається, барабанщик Red hot Chili peppers. |
|
#403 - 18 травня 2026, понедельник
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
0
В суботу 16-го Пол виступив у знаменитій телепрограмі Saturday Night Live
https://www.youtube.com/watch?v=rdE34EgKED0&list=RDrdE34EgKED0&start_radio=1 Виконав нову Days We Left Behind, невмирущу Band on the Run (обидві транслювалися наживо), Coming Up (частково звучала в титрах), а також Help та Drive My Car (не транслювалися). Виступав зі своїми постійними музикантами, лише за ударними замість Лаборіеля був Чед Сміт (барабанщик Red Hot Chilli Peppers), а в бек-вокалі відома співачка Інгрід Майклсон. |
|
#404 - 24 травня 2026, воскресенье
|
|
|
Модератор
Харьков
1 час назад
|
0
|
|
#405 - 25 травня 2026, понедельник
|
|
|
Відвідувач
Мукачево
2 дня назад
|
0
Просто цікаво де він сили на все це бере у свої 83 роки.
|
|
#406 - 25 травня 2026, понедельник
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
+1
|
|
#407 - 26 травня 2026, вторник
|
|
|
Модератор
Харьков
1 час назад
|
0
Made in Czech Republic?
|
|
#408 - 26 травня 2026, вторник
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
0
Ну і що? Читав я багато нарікань на якість чеських вінілів. Але мій досвід придбання останніх чеських платівок (перевидання Джона і Джорджа) показав чудову якість, краще деяких німецьких і американських, котрі навіть запечатані виявилися з деякими дефектами
|
|
#409 - 28 травня 2026, четверг
|
|
|
Модератор
Одесса
25 дней назад
|
0
Игорь: Нарахував 14 різних варіантів вінілів + 6 різних CD та ще касета Особливо не шукав і мети такої не ставив, але те, що було в момент відвідування магазинів, все-таки купив Скільки – не знаю, чесно, не рахував і не записував. Купував і забував І зараз рахувати теж не хочу - так цікавіше буде отримувати. Це точно більше п'яти видів, але й точно, що менше десяти. Плюс один CD. Коли таке ще буде? Та й чи взагалі буде? Щасливі моменти, не хотілося в них собі відмовляти. Особливо на тлі 80-90-х років, коли про це можна було лише мріяти. Зараз все так просто та легко.Редагувалося: 1 раз (Останній: 28 травня 2026 в 01:51)
|
|
#410 - 28 травня 2026, четверг
|
|
|
Модератор
Одесса
25 дней назад
|
0
Віталій: Made in Czech Republic? Це вже досить давно. |
|
#411 - 28 травня 2026, четверг
|
|
|
Відвідувач
Мукачево
2 дня назад
|
0
fcliverpool: І досить давно незрозуміло від чого залежить якість "новодєлу". Бо кінцеве обладнання та сировина робиться в одних й тих же місцях.Це вже досить давно. Редагувалося: 1 раз (Останній: 28 травня 2026 в 17:45)
|
|
#412 - 28 травня 2026, четверг
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
0
Прослухав тільки що альбом повністю, можете вже скачати на трекері в Hi Res. Враження після першого прослуховування: непогано, але й не супер-шедевр, альбом, на мій погляд, досить нерівний, разом з чудовими піснями є такі, що не зайшли з першого разу. Напевно треба прослухати ще кілька разів. О 2 ночі з’явиться в стримінгу формат Dolby Atmos, послухаю ще багатоканальний варіант.
fcliverpool: Я замовив собі 2 варіанти з різними обкладинками. А далі подивлюся детально, яке оформлення: задник, вставки, постери. А ще чи будуть бонуси. Альбом триває більше 47 хв, тож якщо будуть – це буде подвійник.Особливо не шукав і мети такої не ставив, але те, що було в момент відвідування магазинів, все-таки купив fcliverpool: Віталій: Made in Czech Republic? Це вже досить давно. На початку 10-х років, коли виробництво вінілу досягло свого мінімуму, в Європі залишилося лише в Німеччині та Чехії. Ну й звичайно лишалося ще в США, Японії. Так що виробництво вінілу в Чехії має солідні традиції. Купляв бітлівські платівки на початку 90-х в тоді ще ЧССР, був ними дуже задоволений. Редагувалося: 2 раза (Останній: 28 травня 2026 в 20:04)
|
|
#413 - 28 травня 2026, четверг
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
0
До речі, на iTunes продається варіант альбому для платного завантаження з єдиним бонус треком - демо пісні First star of the night, записане Полем на мобілку в Коста-Риці
Редагувалося: 1 раз (Останній: 28 травня 2026 в 22:24)
|
|
#414 - 29 травня 2026, пятница
|
|
|
Модератор
Одесса
25 дней назад
|
0
Игорь: демо пісні First star of the night, записане Полем на мобілку в Коста-Риці Ну, це вже занадто, щоб ще за демо гроші платити. Люблю закінчений продукт.Додано через 2 минуты Hvosten: І досить давно незрозуміло від чого залежить якість "новодєлу". Бо кінцеве обладнання та сировина робиться в одних й тих же місцях. Так. Нині вже ні, але так було не завжди. |
|
#415 - 29 травня 2026, пятница
|
|
|
Модератор
Одесса
25 дней назад
|
0
Надійшло повідомлення, що перший вініл вже відправили – білий. Він із США, а там ще 28 травня.Додано через 9 минутА ні, не тільки. Ще й золотий відправили. Також США.Додано через 12 минутІ німці, виявляється, також відвантажили, чорний, 180 г
|
|
#416 - 29 травня 2026, пятница
|
|
|
Відвідувач
Мукачево
2 дня назад
|
0
Ще ото купляти цифру)))
Як воно за пару днів на усіх трекерах буде, і в losless , а згодом як заманеться. Та й навіщо Полу гроші? Обійдеться. Я крав музику й красти буду.Додано через 12 минутВзагалі вважаю що це нам повинні платити за прослуховування. Ми свій час витрачаємо. Емоції. А вони можуть й на концертах заробляти. Мерч знов таки. Тіко так. |
|
#417 - 29 травня 2026, пятница
|
|
|
Відвідувач
Мукачево
2 дня назад
|
0
Update: в mp3 вже скрізь є.
Завтра почнуться Flac. |
|
#418 - 29 травня 2026, пятница
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
5 дней назад
|
0
Послухав альбом.
Сподобався в цілому. Однозначно краще за McCartney ІІІ. І не залишало відчуття, що слухаю бонус-диск до Driving Rain))). Десь 3-4 пісні прохідні, звісно. Але є бажання крутити на повторі. Beatles is all you need!
|
|
#419 - 31 травня 2026, воскресенье
|
|
|
Відвідувач
Мукачево
2 дня назад
|
0
Мабуть, окрім трьох чоловік цей альбом в Україні ніхто й не слухав. Жодних відгуків
Редагувалося: 1 раз (Останній: 31 травня 2026 в 09:12)
|
|
#420 - 31 травня 2026, воскресенье
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
0
Прослухав альбом ще 2 рази в форматі Dolby Atmos з виходом на 5 колонок і сабвуфер. При першому прослуховуванні мене вразило те, що багато музичних фрагментів, на мій погляд, є самоповтором, тобто вже звучали в його попередніх піснях. Наприклад, одна з кращих на альбомі Come Inside містить яскраву музичну фразу, яка безперечно нагадує подібну ж у пісні «De ce plâng chitarele» (Про що плачуть гітари) молдавського рок-гурту «Норок», яка була супер-популярна у Совку в кінці 60-х – початку 90-х (мої ровесники й дещо молодші повинні пам’ятати). До речі, ця ж фраза звучить у пісні Wino Junko з альбому At the Speed of Sound, хоча там не Пол її автор і головний вокаліст, а Джіммі Макаллох. А ще трохи змінену її можете почути в пісні Everybody Out There з альбому NEW. І хоча декілька нот змінено, схожість вражаюча. Початок пісні Mountain Top з нового альбому нагадує вступ до Hand in Hand з альбому Egypt Station. І такі приклади, можливо менш яскраві, можна навести ще. Ну а погіршення голосу вже цілком очевидне, мені здається, голос Рінго звучить краще і на концертах, і на останніх альбомах. Правда, Пол не грішить усякими хитрощами типу авто-тьюн, що іноді проглядається у Рінго.
Тим не менше, при повторному прослуховуванні альбом сподобався більше, відчувається смак і рівень маестро, до речі, майже на всіх інструментах в усіх піснях Пол грає сам. Лише у двох присутній Рінго, в найпершій він додав гру на тамбуріні! Так що альбом сміливо можна би було наректи McCartney IV. В декількох піснях продюсер Ендрю Уотт грає на гітарах і клавішних, і в 3 піснях додано оркестр під диригуванням Бена Фостера і в 2-х – запис труби покійного Майлза Девіса. Альбом однозначно кращий ніж McCartney III, але, як на мене, поступається New і особливо Egypt Station. Ну і якщо я вже розродився коментарями своїх смаків, може кому це цікаво, на мій погляд, альбом Chaos and Creation in the Backyard значно переоцінений, він суттєво поступається цим двом. Ну й тепер чекаю коли приїде вініл, читав у відгуках в Мережі, що звучання на ньому суттєво відрізняється від звучання альбому в цифрі, цікаво буде порівняти. Редагувалося: 1 раз (Останній: 31 травня 2026 в 22:48)
|
Швидка відповідь
У вас немає прав, щоб писати на форумі.

Скільки – не знаю, чесно, не рахував і не записував. Купував і забував