ГлавнаяФорумУчастникиПол МаккартниНовости про Пола Маккартни

Новости про Пола Маккартни

Все последние новости от СМИ и из других источников
Відвідувач
Hvosten
Медаль
Мукачево
2 дня назад
З п,ятьох чоловік, які тут пишуть, мабуть, ніхто...
Відвідувач
Hvosten
Медаль
Мукачево
2 дня назад
https://youtube.com/watch?v=z3IhXxeMy4Y&si=NpUenq9hzvW6FEsh

Нове відео, де Пол співає Band on the run. Але за барабанами не той потужний не білошкірий Драммонд, а, здається, барабанщик Red hot Chili peppers.
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
5 дней назад
В суботу 16-го Пол виступив у знаменитій телепрограмі Saturday Night Live
https://www.youtube.com/watch?v=rdE34EgKED0&list=RDrdE34EgKED0&start_radio=1
Виконав нову Days We Left Behind, невмирущу Band on the Run (обидві транслювалися наживо), Coming Up (частково звучала в титрах), а також Help та Drive My Car (не транслювалися). Виступав зі своїми постійними музикантами, лише за ударними замість Лаборіеля був Чед Сміт (барабанщик Red Hot Chilli Peppers), а в бек-вокалі відома співачка Інгрід Майклсон.
Модератор
Віталій
Медаль
Харьков
1 час назад
Відвідувач
Hvosten
Медаль
Мукачево
2 дня назад
Просто цікаво де він сили на все це бере у свої 83 роки.
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
5 дней назад
Задня сторона обкладинки

Та напевно не у всіх варіантах
Модератор
Віталій
Медаль
Харьков
1 час назад
Made in Czech Republic?
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
5 дней назад
Ну і що? Читав я багато нарікань на якість чеських вінілів. Але мій досвід придбання останніх чеських платівок (перевидання Джона і Джорджа) показав чудову якість, краще деяких німецьких і американських, котрі навіть запечатані виявилися з деякими дефектами
Модератор
fcliverpool
Медаль Модератор
Одесса
25 дней назад
Игорь:
Нарахував 14 різних варіантів вінілів + 6 різних CD та ще касета

Особливо не шукав і мети такої не ставив, але те, що було в момент відвідування магазинів, все-таки купив laugh Скільки – не знаю, чесно, не рахував і не записував. Купував і забував laugh І зараз рахувати теж не хочу - так цікавіше буде отримувати. Це точно більше п'яти видів, але й точно, що менше десяти. Плюс один CD. Коли таке ще буде? Та й чи взагалі буде? Щасливі моменти, не хотілося в них собі відмовляти. Особливо на тлі 80-90-х років, коли про це можна було лише мріяти. Зараз все так просто та легко.
Редагувалося: 1 раз (Останній: 28 травня 2026 в 01:51)
Модератор
fcliverpool
Медаль Модератор
Одесса
25 дней назад
Віталій:
Made in Czech Republic?

Це вже досить давно.
Відвідувач
Hvosten
Медаль
Мукачево
2 дня назад
fcliverpool:
Це вже досить давно.
І досить давно незрозуміло від чого залежить якість "новодєлу". Бо кінцеве обладнання та сировина робиться в одних й тих же місцях.
Редагувалося: 1 раз (Останній: 28 травня 2026 в 17:45)
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
5 дней назад
Прослухав тільки що альбом повністю, можете вже скачати на трекері в Hi Res. Враження після першого прослуховування: непогано, але й не супер-шедевр, альбом, на мій погляд, досить нерівний, разом з чудовими піснями є такі, що не зайшли з першого разу. Напевно треба прослухати ще кілька разів. О 2 ночі з’явиться в стримінгу формат Dolby Atmos, послухаю ще багатоканальний варіант.
fcliverpool:
Особливо не шукав і мети такої не ставив, але те, що було в момент відвідування магазинів, все-таки купив
Я замовив собі 2 варіанти з різними обкладинками. А далі подивлюся детально, яке оформлення: задник, вставки, постери. А ще чи будуть бонуси. Альбом триває більше 47 хв, тож якщо будуть – це буде подвійник.
fcliverpool:

Віталій:
Made in Czech Republic?

Це вже досить давно.

На початку 10-х років, коли виробництво вінілу досягло свого мінімуму, в Європі залишилося лише в Німеччині та Чехії. Ну й звичайно лишалося ще в США, Японії. Так що виробництво вінілу в Чехії має солідні традиції. Купляв бітлівські платівки на початку 90-х в тоді ще ЧССР, був ними дуже задоволений.
Редагувалося: 2 раза (Останній: 28 травня 2026 в 20:04)
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
5 дней назад
До речі, на iTunes продається варіант альбому для платного завантаження з єдиним бонус треком - демо пісні First star of the night, записане Полем на мобілку в Коста-Риці
Редагувалося: 1 раз (Останній: 28 травня 2026 в 22:24)
Модератор
fcliverpool
Медаль Модератор
Одесса
25 дней назад
Игорь:
демо пісні First star of the night, записане Полем на мобілку в Коста-Риці

Ну, це вже занадто, щоб ще за демо гроші платити. Люблю закінчений продукт.Додано через 2 минуты
Hvosten:
І досить давно незрозуміло від чого залежить якість "новодєлу". Бо кінцеве обладнання та сировина робиться в одних й тих же місцях.

Так. Нині вже ні, але так було не завжди.
Модератор
fcliverpool
Медаль Модератор
Одесса
25 дней назад
Надійшло повідомлення, що перший вініл вже відправили – білий. Він із США, а там ще 28 травня.Додано через 9 минутА ні, не тільки. Ще й золотий відправили. Також США.Додано через 12 минутІ німці, виявляється, також відвантажили, чорний, 180 г
Відвідувач
Hvosten
Медаль
Мукачево
2 дня назад
Ще ото купляти цифру)))
Як воно за пару днів на усіх трекерах буде, і в losless , а згодом як заманеться.
Та й навіщо Полу гроші?
Обійдеться.
Я крав музику й красти буду.Додано через 12 минутВзагалі вважаю що це нам повинні платити за прослуховування. Ми свій час витрачаємо. Емоції.
А вони можуть й на концертах заробляти. Мерч знов таки.
Тіко так.
Відвідувач
Hvosten
Медаль
Мукачево
2 дня назад
Update: в mp3 вже скрізь є.
Завтра почнуться Flac.
Відвідувач
ТАО Blues
Медаль
Чернигов
5 дней назад
Послухав альбом.
Сподобався в цілому. Однозначно краще за McCartney ІІІ.
І не залишало відчуття, що слухаю бонус-диск до Driving Rain))).
Десь 3-4 пісні прохідні, звісно.
Але є бажання крутити на повторі.
Beatles is all you need!
Відвідувач
Hvosten
Медаль
Мукачево
2 дня назад
Мабуть, окрім трьох чоловік цей альбом в Україні ніхто й не слухав. Жодних відгуків
Редагувалося: 1 раз (Останній: 31 травня 2026 в 09:12)
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
5 дней назад
Прослухав альбом ще 2 рази в форматі Dolby Atmos з виходом на 5 колонок і сабвуфер. При першому прослуховуванні мене вразило те, що багато музичних фрагментів, на мій погляд, є самоповтором, тобто вже звучали в його попередніх піснях. Наприклад, одна з кращих на альбомі Come Inside містить яскраву музичну фразу, яка безперечно нагадує подібну ж у пісні «De ce plâng chitarele» (Про що плачуть гітари) молдавського рок-гурту «Норок», яка була супер-популярна у Совку в кінці 60-х – початку 90-х (мої ровесники й дещо молодші повинні пам’ятати). До речі, ця ж фраза звучить у пісні Wino Junko з альбому At the Speed of Sound, хоча там не Пол її автор і головний вокаліст, а Джіммі Макаллох. А ще трохи змінену її можете почути в пісні Everybody Out There з альбому NEW. І хоча декілька нот змінено, схожість вражаюча. Початок пісні Mountain Top з нового альбому нагадує вступ до Hand in Hand з альбому Egypt Station. І такі приклади, можливо менш яскраві, можна навести ще. Ну а погіршення голосу вже цілком очевидне, мені здається, голос Рінго звучить краще і на концертах, і на останніх альбомах. Правда, Пол не грішить усякими хитрощами типу авто-тьюн, що іноді проглядається у Рінго.
Тим не менше, при повторному прослуховуванні альбом сподобався більше, відчувається смак і рівень маестро, до речі, майже на всіх інструментах в усіх піснях Пол грає сам. Лише у двох присутній Рінго, в найпершій він додав гру на тамбуріні! Так що альбом сміливо можна би було наректи McCartney IV. В декількох піснях продюсер Ендрю Уотт грає на гітарах і клавішних, і в 3 піснях додано оркестр під диригуванням Бена Фостера і в 2-х – запис труби покійного Майлза Девіса.
Альбом однозначно кращий ніж McCartney III, але, як на мене, поступається New і особливо Egypt Station. Ну і якщо я вже розродився коментарями своїх смаків, може кому це цікаво, на мій погляд, альбом Chaos and Creation in the Backyard значно переоцінений, він суттєво поступається цим двом.
Ну й тепер чекаю коли приїде вініл, читав у відгуках в Мережі, що звучання на ньому суттєво відрізняється від звучання альбому в цифрі, цікаво буде порівняти.
Редагувалося: 1 раз (Останній: 31 травня 2026 в 22:48)
|
New
Перейти на форум:
Сторінки: Перша 18 19 20 21 22 Остання
Швидка відповідь
У вас немає прав, щоб писати на форумі.