Останні повідомлення на форумі (9823)
16 липня 2019
15 липня 2019
2635 дней назад
У заключному концерті Пола в рамках американських гастролей Freshen Up Tour 13 липня на лос-анжелеському стадіоні "Доджер" до нього на сцені приєднався Рінго для виконання двох пісень Бітлз
2635 дней назад
І це брати зарікався, а все ж не встояв: ну все-таки «як би новий» альбом Джона. Хоча всі пісні не нові, але в новому звучанні, до того ж у половині приймає участь Джордж. Купив через Мережу у б
2635 дней назад
Дивлюся і думаю: ну навіщо купив, адже зарікався, вже маю чудове видання цього альбому, одначе тут додатковий диск. Спокусився на суттєво нижчу ціну в одному британському інтернет-магазині та бе
2635 дней назад
Так, цікаво, особливо про останню зустріч трьох у вересні 1969. Якщо дійсно існує така касета - це сенсація! Не знаю, чи доживу до виходу 3-го тому його опусу, та чесно кажучи, й 1-й поки що до кінця
2635 дней назад
Цікавий матеріал про Марка Льюісона. https://www.dailymail.co.uk/home/event/article-7236111/The-man-stop-complete-definitive-history-band.html?fbclid=IwAR20bjleev6XPqNl0F-dYJpdUX8kFfnPf_3bc07iVZ
14 липня 2019
2636 дней назад
2016 Пол і Рінго з дружинами відвідали оновлену версію циркового шоу Cirque du Soleil “LOVE”, присвячену його 10-річчю. Присутні були також Йоко Оно і Шон Леннон, Джайлз Мартін. Музичний супровід онов
13 липня 2019
2637 дней назад
Кольорові видання вражають...
2637 дней назад
Дещо детальніша інформація від Роджера Стормо (мовою оригіналу). Here's a list we found posted on Facebook, purporting to be five formats of the 50th anniversary release of The Beatles' "Abbey
2637 дней назад
Змішані почуття. І радість і нудьга одноразово. Радість від того що Beatles forever, та нудьга що все банально зводиться к грошам, грошам, грошам......
12 липня 2019
2638 дней назад
На сайті Стіва Гоффмана, у форумах якого часто приймають участь інсайдери видавництв бітлівської продукції, що іноді видають інформацію раніше офіційних джерел, повідомляється, що супер-делюкс буде мі
2638 дней назад
Я пока жду свой заказ.
11 липня 2019
2639 дней назад
Дочекались
2639 дней назад
11 липня 1964. У Теддінгтоні Бітлз виступають у програмі Lucky Stars Summer Spin.
2639 дней назад
Так, Джилс пару днів тому у своєму Твіттері підтвердив, що основна робота виконана. Залишилось лише скомпонувати майбутній реліз по носіям.