Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9820)

1 вересня 2020

2220 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме Наш клуб:
2220 дней назад
Игорь добавляет сообщение в теме Наш клуб:
Шок, ну що тут скажеш. Дуже надіявся, що після такого тяжкого інсульту він викарабкається і ми знову будемо спілкуватися і будувати плани на майбутні мандрівки. З Валерою я давно і часто спілкувався з
2220 дней назад
Друзья! Сегодня ночью не стало Валерия Войшвило... Он был очень интересным, подвижным человеком. Всегда имел массу планов и с успехом воплощал их в жизнь. Объездил много битловских мест Европы, позн
2220 дней назад
Mihail добавляет сообщение в теме Наш клуб:
С большой грустью узнал о печальном событии. Не стало Валеры. Кажется только вчера получали вместе Британскую визу, бродили по Лондону, Ливерпулю, Будапешту, Эгеру, Вене. Говорили о музыке и не только
2221 день назад
И всё равно выше моих сил понять, зачем это покупать. У меня десятки версий и каких угодно от Imagine до Gimme some truth. Их полно у всех, у кого есть доступ к интернету). Всё это давным давно выложе
2221 день назад
Вад добавляет сообщение в теме Наш клуб:
Сьогодні вночі не стало Валерія. Пішов на небо друг та активний учасник клубу, автор багатьох книжок про меломанів. На майбутнє були ще задумки видати книгу англійською мовою для західних користувачів

30 серпня 2020

2222 дня назад
Игорь добавляет сообщение в теме Record Store Day:
Так, на Discogs пропозиції йдуть вже повним ходом. Хотів було прикупити собі альбом, але не за таку ціну. Швидкість майстрування вдвічі менша, а вартість продажу вдвічі більша!
2223 дня назад
Вад добавляет сообщение в теме Record Store Day:
Я так розумію, що все готувалось ще на весну і заздалегідь була відпресована заявлена кількість. А зараз це все потрошку вкидається у продаж незважаючи на встановлені дати.

28 серпня 2020

2224 дня назад
див. # 114, 115
2224 дня назад
Ага, бачу! Чому ж у різні дати?
2224 дня назад
Вад:А ось стосовно першого сольного альбому МакКартні якась загадкова тиша... Як же: 26 вересня, 7 тис. екз.
2224 дня назад
Сингл Джона мабуть таки вийде 29 серпня - Instant Karma! 7" 2020 ultimate mix. Limited to 7000 copies, released on Record Store Day 2020 - 29 August 2020. https://www.45cat.com/record/apples1003u
2225 дней назад
Ось, нарешті, розкладка по усім Амазонам https://www.superdeluxeedition.com/news/john-lennon-gimme-some-truth-remixed-best-of-with-surround-sound/

27 серпня 2020

2225 дней назад
Очень удобна лента для вытаскивания пластинок из коробки – казалось бы мелочь, но вот в юбилейных изданиях Белого альбома и Эбби Роуд её нет, и коробку часто приходится переворачивать, чтоб дост
2225 дней назад
В коробке три пластинки, разумеется в обложках со вставками, 16-стр. буклет, почтовый конверт с 6 открытками на тему странствующих Уилбери и постер.
Сторінки: Перша 208 209 210 211 212 213 Остання