Дозволь все ж таки один маленький коментар, потрібно додати ще одну збиту сьогодні в районі Бахмута 34-у "сушку" Можна сказати, що це "свіжий", майже сучасний літак, але ось маленькому старому доброму Стінгеру на це пох@й
Техніка перемоги. Знайомтесь, новинка ЗСУ – САУ RCH 155. Німецька розробка і цим все сказано. Постачання також з Німеччини. Техніка нова, розробка 2014 року! Якщо так можна висловитись - мобільна версія PzH 2000. І це правильно, у нас зроблено багато хороших доріг, PzH 2000 так швидко не їздить
У Макса вчора як раз вiдбулася прем'єра нового вiдео. Дуже сильно. Кiнець тiльки чого вартий, з пультом вiд ТВ, шампанським, та фото в рамцi на столi. Цікаво, яка локшина буде цього року з цього ТВ, перш ніж годинник 12 проб'є? Коротше кажучи, "с новым годом, расияне, с новым щастьем".
Може, скасували, але забули на сайті це вказати. Навіть у Рінго іноді були помилки з графіком туру на офіційному сайті. Не зі скасуванням концертів, проте помилки грубі. Ну а якщо справді не скасували, то їх мають обов'язково покарати.
Заглянув у вікіпедію російською. Нісенітниця якась! Ну який він надводний, якщо насправді він вже підводний! І щодо флоту теж помилка. Нема вже такого флоту. Є зараз лише локальна флотилія. Флот зі знищеним флагманом – флотилія.
"Принимал участие в военных конфликтах в Грузии (2008), в Крыму (2014), Сирии (2015) и в Украине (2022)"... Згадалася казка про колобка. Нічого не нагадує? "Я от дедушки ушел, я от бабушки ушел, я от зайца ушел, я от волка ушел, от медведя ушел, от тебя, лисы, нехитро уйти! А Лиса говорит:— Ах, песенка хороша, да слышу я плохо. Колобок, Колобок, сядь ко мне на носок да спой еще разок погромче"
В Грузії зійшло з рук, у Сирії теж. I в Криму в 2014 роцi теж. Але пиздець підкрався непомітно. Нептун каже: "Щось я тебе, рускiй ваєнний карабель не бачу, почекай ще трохи біля остріва Зміїний, а я придивлюся, який ти великий, гарний і грізний". Покрасувалася масква-121 ще трохи, та й Нептун приголубив двічі її. Отака х*йня малята, любі хлопчики й дівчатка
Додано через 5 минутТа й це ще не все! Тепер у нас стане ще більше ЗРК Patriot!!! USA! Окреме спасибі німцям! Тепер таки отримуємо батарею Patriot вже від них Ціна однієї батареї близько мільярда доларів!