ГлавнаяФорумДискографияАнглийские издания синглов, LP и EP альбомов Битлз на виниле.

Английские издания синглов, LP и EP альбомов Битлз на виниле.

Справочные материалы.
Модератор
Вад
Медаль Грамота Почетный битломан
Киев
308 дней назад
Хм... ніколи на це не звертав свою увагу. Зараз подивився свій примірник... дійсно, колір фото більше жовтого відтінку та внутрішній фліпбек загнуте з лицевої сторони і підклеєно до заднику. Також торець дуже вузький та назва платівки читається погано, бо дуже сплющено ребро. Всі ознаки першого пресу, як відзначено вище.
Завтра подивлюсь варіант з синьої коробки 1978 року. Але, пам'ятаю, що конверт там без ламінату.
Save vinyl!
Модератор
Вад
Киев
308 дней назад
Сьогодні все перевірив. Ніякої закономірності немає...
Видання з синього боксу 1978 року:
Конверт не ламінований, без штрих-коду. Фліпбек загнутий з лицевої сторони, як і на оригіналі 1969 року.
Видання 1987 року:
Все так само, як і на попередньому виданні, але конверт вже має штрих-код.
Видання з 90-х:
Все так само, як і попереднє видання. З штрих-кодом, та фліпбеком загнутим з лицевої сторони.

Гадаю, що фліпбек загнутий з зворотної сторони та підклеений до лицевої - унікальне явище, яке можливо утворилося під час якої не стандартної ситуації в типографіі. Але вируховати час цієї події для мене неможливо. Може хтось ще щось може додати.
Редагувалося: 2 раза (Останній: 29 серпня 2024 в 20:32)
Save vinyl!
Відвідувач
littlebeatle
Бруклин
683 дня назад
Дивіться, що я знайшов на форумах Стівена Гофмана. Людина описує 2 видання Abbey Road, що у нього є: 1-й прес і видання 1978 року:

1978 press: (purchased new in about 1978, or just slightly earlier)
Aligned Apple on back laminated cover. No Her Majesty on cover or label. The seams which hold the LP together are part of the back cover. In other words, when the cover was one piece, before it was folded into the cover, the the foldover flaps were part of the back cover. Non-pinched spine, so that the spine info is easily read.

My "first" "original" press.
Mis-aligned Apple on back laminated cover, which is made of thicker card stock than my 1978 press and has more lamination. No Her Majesty on cover or label. The seams which hold the LP together are part of the front cover. In other words, when the cover was one piece, before it was folded into the cover, the the foldover flaps were part of the front cover. Pinched spine, so that the spine info is not easily read.

Він сам пише: 1978 рік або раніше. У синіх коробках обкладинки точно не ламінувалися, але ж альбоми перевидавалися в той період і окремо. На Discogs, звичайно, таким дрібницям, як спосіб склеювання, уваги не приділяють.
Модератор
Вад
Киев
308 дней назад
Скоріш за все - раніше. У 1971-1973 роках обкладинка була точно ламінована. Був в мене такий примірник, але в поганому стані і я його віддав. Звісно, увагу на проклейку конверта я тоді не звертав.
Далі був випуск 1976 року. Але я його не маю. Тому нічого не знаю про конверт (ламінований він, чи ні).
А штампери на матричних номерах платівки з літер чи з цифр?Додано через 17 минутЗнайшов в себе ось такий нотаток

Тобто, в 1976 році конверт також було ламіновано.
Save vinyl!
Відвідувач
littlebeatle
Бруклин
683 дня назад
Ось повний опис, який дав той чоловік. Очевидно, це справді 5-та преса, яку ви описуєте!

1978 press: (purchased new in about 1978, or just slightly earlier)
Aligned Apple on back laminated cover. No Her Majesty on cover or label. The seams which hold the LP together are part of the back cover. In other words, when the cover was one piece, before it was folded into the cover, the the foldover flaps were part of the back cover. Non-pinched spine, so that the spine info is easily read. white inner sleeve, with curved corners, with "PATENT NOS. 1,125,555" on the lower, rear right corner of the sleeve and "MADE IN GREAT BRITAIN" on the lower, rear left corner of the sleeve.
Side 1 matrix: YEX 749-4, with AH at 10:00 and 2 at 4:00.
Side 2 matrix: YEX 750-2U, with LR at 4:00 and 7 at 10:00
|
Перейти на форум:
Сторінки: Перша 15 16 17 18
Швидка відповідь
У вас немає прав, щоб писати на форумі.