Віталій:
Ця версія про барабан мене завжди трішки бентежила. Якщо навіть дійсно був використан той самий барабан, що Бітлз вже тримали в руках у 1964 році, я не можу зрозуміти, якими дивовижними шляхами він потрапив до них у 1967-у. Взагалі відомо, де вони взяли цей барабан для сержантівської фотосесій? Може, це щось із реквізиту студії Твікенем? Це б пояснило, яким чином він "переслідував" Бітлз.
У 1964 він виглядає зеленим, а у 1967 здається червоним.
На обкладинковій фотографії в блискучому боці барабана відображається костюм Рінго. На інших дублях сесії червоного кольору практично не видно. Хоч і зеленого також. Багато що залежало від корекції кольору. На наведеному фото на мій погляд найбільш природні кольори костюмів. Ця версія про барабан мене завжди трішки бентежила. Якщо навіть дійсно був використан той самий барабан, що Бітлз вже тримали в руках у 1964 році, я не можу зрозуміти, якими дивовижними шляхами він потрапив до них у 1967-у. Взагалі відомо, де вони взяли цей барабан для сержантівської фотосесій? Може, це щось із реквізиту студії Твікенем? Це б пояснило, яким чином він "переслідував" Бітлз.
У 1964 він виглядає зеленим, а у 1967 здається червоним.