Останні повідомлення на форумі (9819)
4 липня 2017
3375 дней назад
Временно я не имею возможности пользоваться Интернетом днём. Поэтому все основные события будут проходить мимо и без моего участия. Но это временное неудобство. Вад придумал развлечение, не могу не по
3375 дней назад
Додаток до першого питання Надсилайте свої запитання!
3375 дней назад
Так! 21 лютого 1975 року Джон Леннон видав свій сольний альбом, який представляв собою збірку каверів рок-н-рольних хітів, що були популярні наприкінці 50-х – початку 60-х років. Для оформлення лицьов
2 липня 2017
3377 дней назад
Ще одна книга, яку варто згадати у цьому обзорі. Народ її охрестив як "Ульяновський довідник". Вийшла вона у Росії ще в 1999 році, та майже за свій 17 річний період від дня виходу з друку не
3377 дней назад
От і добре. Якщо існує такий максі-сінгл, то я з цією платівкою попав туди, куди треба.
3377 дней назад
Игорь:Так ось не можу второпати, чим заповнені номери з 470 по 500 у кінці другої книги? Вони відсутні. Спочатку у розділі "Nuts and Bolts" автори надають деякі правки до попередньої інформ
3377 дней назад
Ferry Aid were a British-American ensemble group, brought together to record the song "Let It Be" in 1987. The single was released following the Zeebrugge Disaster, which had occurred on 6
3377 дней назад
3377 дней назад
Извиняюсь за вклинивание в тему с 7"-й пластинкой, но интересно, кто подскажет её историю? Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидеть оригинал. Изображение уменьшено. Щелкните, чт
3377 дней назад
Оказывается даже группа Bananarama выпускала синглы с каверами на песни Битлз! На днях приобрёл вот такой немецкий сингл, датированный 1989 годом! Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидеть
1 липня 2017
3377 дней назад
Вад:Так, адже виникає питання стосовно того, що сталося з самим першим проектом, який запустили Walter J. Podrazik та Harry Castleman ще у 1975 році? Трилогію Кастлмена і Подразіка я в цій темі вже з
3377 дней назад
Вад:Ще одне чудове видання в якому було зібрано найбільш повну інформацію стосовно дискографії бутлегів Бітлз так їх соло записів, виданих у період з 1963 по 1980 роки. Так, це неперевершене видання
3378 дней назад
Ігор вчасно помітив перелік інших видань, що були надруковані на першій сторінці вищезгаданої книги. Так, адже виникає питання стосовно того, що сталося з самим першим проектом, який запустили Walter
30 червня 2017
3378 дней назад
Блін, ти таки правий! Щось мене плющить від спеки. Сьогодні у Києві було майже +33. Ось справжній контент цієї книги: