Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9819)

6 жовтня 2017

3281 день назад
Вад добавляет сообщение в теме Книги о Beatles:
Неодноразово я писав на Форумі про те, що стосовно американської дискографії, я вважаю довідник "Price Guide for the Beatles American Records" найкращою дослідницькою роботою в цьому напрямк

5 жовтня 2017

3282 дня назад
США, Лос Анджелес, жовтень 2017 р. Так буває в житті – вважаєш, що це – кінець, та на справді – початок. І навпаки… Довго йшли від гомінкої 24 на добу 365 днів на рік частини Алеї Зірок до цієї дивної
3282 дня назад
Вад добавляет сообщение в теме Наш календар:
5 жовтня… 55 РОКІВ ТОМУ в цей день вийшла перша офіційна платівка Бітлз – сінгл "Love Me Do"!

4 жовтня 2017

3283 дня назад
4 жовтня 1974 року у Великобританії вийшов сольний альбом Джона Леннона "Walls And Bridges".

3 жовтня 2017

3284 дня назад
Японія, Токіо; вересень 2017 р. Слідами 27-го етапу мого проекту "Планета Земля. Погляд з інвалідного візка" . Жовто-блакитний над Токійщиной, Хокайдщиной та Окінавщиной! Слава Україні! #Tr
3284 дня назад
Дуже дякую, друзі! Большое спасибо всем! Thanks so much! Dziękuję bardzo!
3284 дня назад
valery57 добавляет сообщение в теме Наш календар:
Справжні легенди агліцкого андеграунду йдуть від нас, та залишають після себе чорні дири.... і немає ані проблеску світла в цьому страшному тонелі... Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидет
3284 дня назад
Сумно. Ще й не такий старий був...
3284 дня назад
Сейчас, когда первой книги осталось всего семь экземпляров, ко мне начали обращаться с просьбой выслать вторую книгу. В ответ, я лишь вынужден констатировать, что это невозможно, тираж этой книги полн
3284 дня назад
Pol Koen, Валера, книги Сергею в Минск передал. Спасибо большое.

2 жовтня 2017

3284 дня назад
3284 дня назад
Я в шоці... Ще одна чорна дата в календар... TOM PETTY IS DEAD AT 66 https://www.cbsnews.com/news/tom-petty-legendary-rocker-is-dead-at-66/
3285 дней назад
Провідному бітломанові Львівщини мої вітання і найкращі побажання! Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидеть оригинал.
3285 дней назад
Ой, леле, як час летить, вже шість років минуло... А здається, було немов yesterday.
3285 дней назад
Приєднуюсь до поздоровлень!
Сторінки: Перша 383 384 385 386 387 388 Остання