Останні повідомлення на форумі (9819)
30 листопада 2017
3226 дней назад
Публикация взята из Фейсбук: Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидеть оригинал. США. 1954 г. В магазине грампластинок... Пишут,что продавщица набирает себе товар в счёт зарплаты.
3226 дней назад
Це все звісно дуже привабливо, але.... мені вже набридло постійно бути заручником цього бізнесу! Куплятиму тільки те що того варто!
3226 дней назад
Хтось звернув увагу на те, що усі конверти на цьому ролику з платівками МакКартні мають позаду маленький стікер з написом Made in Germany? Я чомусь вважав, що кольоровий вініл вийшов тільки у США і ма
3226 дней назад
Приємна пісенька. Життєрадісна.
3226 дней назад
Про все последние релизы на цветном виниле
29 листопада 2017
3227 дней назад
Ахима Шульца знаю лично (и Сабрину, она на подпевках в этом клипе). Шульц, ещё будучи школьников в социалистической ГДР, организовал свою первую группу, подражавшую Битлз. Это был 1965 год! На сегодня
3227 дней назад
29 листопада пішов з життя Джордж Гаррісон, як його охрестили, The Quite Beatle ("тихий бітл") - улюбленець усіх бітломанів та просто чудовий музикант. З середини дев'яностих років Джордж
3227 дней назад
John Mayall, "Blues From Laurel Canyon". Decca LK 4972, LP, Album, Mono, UK, 1968. На мой взгляд один из самых удачных альбомов знаменитого английского блюзмена. Раннее издание моно, самое
28 листопада 2017
27 листопада 2017
3229 дней назад
1970 Потрійний альбом Джорджа All Things Must Pass, фактично перший його сольник, вийшов у США, у Британії – на 3 дні пізніше. Це перший потрійник, що зайняв 1 місце, у британських і в американських а
3229 дней назад
1967 Сьогодня піввіковий ювілей альбому Бітлз Magical Mystery Tour. Так, рівно 50 років тому в США видано цей альбом. Де ж ювілейні заходи?! Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидеть оригинал
3229 дней назад
09.12.17 Сергей Радченко, посол музея "Битлз" в Ливерпуле, проведёт в Черкассах лекцию "Откуда пришёл Nowhere Boy?" посвящённую дню памяти Джона Леннона. Изображение уменьшено
26 листопада 2017
3230 дней назад
Пополнение в каталоге RSD релизов http://beatles.kiev.ua/news/do-cogor-chno-akc-black-friday-bude-vida.html
3230 дней назад
Вот ещё одно приобретение в "чёрную" пятницу. Абсолютно новый экземпляр, как из магазина! А ведь пластинка 1964 года выпуска. Made in USA. Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидеть