Останні повідомлення на форумі (9820)
20 грудня 2018
2842 дня назад
Очень интересно, также приобрёл бы этот справочник
2842 дня назад
Да, и в Ливерпуле тоже ) Пределом мечтаний в лондонском концерте было исполнение Birthday. И хоть сейчас позиция этой песни в сет-листе прочная, но у неё иногда есть свойство меняться на I Saw Her Sta
2842 дня назад
Wonderful Christmas Time в исполнении директора единственного в Украине музея Битлз ((( P.S. Если уж назвал себя артистом, то исполняй свою роль до конца, несмотря ни на что. Оскорбили - терпи, дождис
2842 дня назад
Так, Саша! У свій день народження на власні очі побачити і почути як зі сцени Пол співає "You say it's your birthday. Well it's my birthday too yeah" (картинку, на жаль, знайшов тільки з л
2842 дня назад
Прийнято! Зараз веду перемовини з автором та очікую від нього додаткові світлини. Завтра з’явиться на сайті об’ява з повною інформацією, та ще вона буде продубльовано у Новинах. За попередніми даними,
2842 дня назад
Є бажання замовити один екземпляр.
2842 дня назад
Казалось бы причём тут Деды Морозы к единственному в Украине музею Битлз? Пиар и личная выгода ценой детских слёз... https://youtu.be/eq3XkE6tbrw
2842 дня назад
Друзі, велике спасибі за привітання!!! Дуже і дуже приємно чути це від вас! Цей День Народження був для мене особливий! У Лондоні Пол заспівав мені Birthday! А ще гостями були Рінго і Ронні! І ось про
2842 дня назад
Симпатичне відео! Дуже сподобалось!
19 грудня 2018
2842 дня назад
Щойно переглянув зразок сторінок з Wild Life. Виконана робота вражає! Не знайшов ані помилок, ані не маю ніяких доповнень. Якщо когось цікавить це видання – буду домовлятись з автором про розповсюджен
2843 дня назад
Цікавий довідник. Гадаю, що без помилок не обійшлося і цього разу. Водночас розумію, що й досі немає у світі такої чарівної книги, в якій мова йшла б про дискографію і було все враховано з точно
2843 дня назад
Бачили-бачили, але все одно спасибі !!!
18 грудня 2018
2843 дня назад
Про новий кліп МакКартні, мабуть, чули усі, але ще його не бачили.
2844 дня назад
Только сейчас обратил внимание, что на Savile Row за полвека почти ничего не изменилось. Тот же самый красный почтовый ящик, тот же фасад домов... Ну и обзор самого места с крыши.