Главная → Форум → Останні повідомлення на форумі

Останні повідомлення на форумі (9822)

4 грудня 2019

2493 дня назад
Прослухав декілька разів новий альбом Рінго, у т.ч. на вінілі, як повністю, так і окремі пісні. І він мені подобається все більше і більше, не набрида. Єдина пісня, що не довподоби - Magic, хоча знаю

3 грудня 2019

2494 дня назад
А наші шустрики щось заказ прийняли та й годі. Мовчать майже із неділю, як відрубало. Почекаю ще. Якщо таки зроблять і я отримаю свій заказ відпишусь тут по суті.

2 грудня 2019

2495 дней назад
Як раз, в ці хвилини на одному західному форумі йде суперечка між колекціонерами. Одна людина хоче продати ось такий шедевр та стверджує, що купувала це чудо у 1980 році. Красива річ! Але ніхто н
2495 дней назад
valery57 добавляет сообщение в теме "Демократы":
Давненько я не писал постов в этом разделе. А вот вчера случился вечер ностальгии по венгерской музыке и с превеликим удовольствием я послушал альбом группы "Сириус" за 1976 год. Это работа

1 грудня 2019

2496 дней назад
2 200 грн. В кого більше? https://www.olx.ua/obyavlenie/the-beatles-abbey-road-anniversary-edition-vinyl-box-3lp-vinil-IDGhkZA.html
2496 дней назад
Вад, Так роблять же хлопці. Коли мій заказ прийде, я подивлюсь як він буде зроблений. Якщо гарно, тоді має ценз поспілкуватись із ними щоб зробили із матеріала замовника.

29 листопада 2019

2498 дней назад
Вад добавляет сообщение в теме Record Store Day:
Цікаво, а ті хто сплачує комуналку у Black Friday також мають знижку?
2498 дней назад
В мене лежить дуже раннє видання "Imagine" від югославського виробника без обкладинки. Купив свого часу цю "голу" платівку за 120 грн. як раз для того, щоб зробити собі такий діспл
2498 дней назад
valery57 добавляет сообщение в теме Record Store Day:
Чекаю і я. Вже заказано.
2498 дней назад
Вад, я майже розумію до чого ти ведеш і чому. Чекаю на такий вироб альбому "Imagine". Як прийде детально доповім який він буде: теж дурилка, або щось схоже на орігінал.

28 листопада 2019

2499 дней назад
Вад добавляет сообщение в теме Record Store Day:
Магазини вже готові до Black Friday.
2499 дней назад
Якось вже на протязі багатьох років у мене виробилася звичка – завжди перевіряти подібні красиво оформлені речі. Навіть, якщо неможливо ретельно розглянути такі вироби у власних руках (наприклад, проп
2499 дней назад
Пару недель назад я встречался с Сергеем Радченко во время его короткого пребыватия в родном городе. Во время нашей встречи, в том числе большое внимание было уделено предстоящей клубной поездке в Гер
2499 дней назад
valery57 добавляет сообщение в теме Наш календар:
28 ноября 1974 года - состоялось последнее выступление Джона Леннона на сцене во время концерта Элтона Джона в «Мэдисон Сквер Гарден».

27 листопада 2019

2499 дней назад
fcliverpool: В профайлах новых "пользователей" реклама курительных смесей! Банить мало! Всех этих "пользователей" нужно удалять ПОЛНОСТЬЮ вместе с их ссылками. Они сюда из-за этих
Сторінки: Перша 237 238 239 240 241 242 Остання