#1 - 26 серпня 2022, пятница
|
|
Модератор
Киев
286 дней назад
|
+3
Як повідомляють на форумі Стіва Хоффмана, вже восени цього року вийде нова реміксована версія епохального альбому https://forums.stevehoffman.tv/threads/revolver-anniversary-remix-confirmed-autumn-2022.871445/page-146#post-30291202 Попередньо зміст повного ювілейного видання буде таким: CD1: 2022 Stereo Mix by Giles Martin & Sam Okell 01. Taxman 02. Eleanor Rigby 03. I'm Only Sleeping 04. Love You To 05. Here, There And Everywhere 06. Yellow Submarine 07. She Said She Said 08. Good Day Sunshine 09. And Your Bird Can Sing 10. For No One 11. Doctor Robert 12. I Want To Tell You 13. Got To Get You Into My Life 14. Tomorrow Never Knows CD2: Sessions 01. Tomorrow Never Knows (Take 1) 02. Tomorrow Never Knows (Mono Mix RM 11) 03. Got To Get You Into My Life (First Version/ Take 5) 04. Got To Get You Into My Life (2nd Version/ Unnumbered Mix) 05. Got To Get You Into My Life (2nd Version) 06. Love You To (Take 1) 07. Love You To (Unnumbered Rehearsal) 08. Love You To (Take 7) 09. Paperback Writer (Takes 1 & 2/Backing Track) 10. Rain (Take 5) 11. Rain (Take 5/Slowed Down) 12. Doctor Robert (Take 7) 13. And Your Bird Can Sing (First Version/Take 2) 14. And Your Bird Can Sing (First Version/ Take 2/ Giggling) CD3: Sessions 01. And Your Bird Can Sing (2nd Version/Take 5) 02. Taxman (Take 11) 03. I'm Only Sleeping (Rehearsal Fragment) 04. I'm Only Sleeping (Take 2) 05. I'm Only Sleeping (Take 5) 06. I'm Only Sleeping (Mono Mix RM11) 07. Eleanor Rigby (Speech Before Take 2) 08. Eleanor Rigby (Take 2) 09. For No One (Take 10/Backing Track) 10. Yellow Submarine (Songwriting Work Tape/ Part 1) 11. Yellow Submarine (Songwriting Work Tape/ Part 1) 12. Yellow Submarine (Take 4 Before Sound Effects) 13. Yellow Submarine (Highlighted Sound Effects) 14. I Want To Tell You (Speech & Take 4) 15. Here, There And Everywhere (Take 6) 16. She Said She Said (John's Demo) 17. She Said She Said (Take 1/Backing Track) CD4: 2022 Mono Transfer of original tape CD5: Bonus EP 01. Paperback Writer (2022 Stereo) 02. Rain (2022 Stereo) 03. Paperback Writer (Mono) 04. Rain (Mono)
Редагувалося: 2 раза (Останній: 26 серпня 2022 в 14:49)
Save vinyl!
|
#2 - 26 серпня 2022, пятница
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
+2
Взагалі-то це не «ювілейне» видання, хоча й продовжує традиції попередніх 4-х ювілейних супер-делюкс видань до 50-річчя виходу альбомів. Але вже останнє видання Let It Be названо не Anniversary edition, а Special edition оскільки вийшло з запізненням у півтора роки. То ж я би радив видалити слово «Ювілейне» з назви гілки. 50-річні ювілеї бітлівських канонічних альбомів закінчилися, і тепер перевидання, очевидно, будуть хронологічно в протилежному напрямку. Наведений список офіційно не підтверджений, але схожий на реальність. Як бачимо, за об’ємом він дуже нагадує останній супер-делюкс Let It Be (5CD+BD або 4LP+EP), тобто підлаштований під вініл: об’єми CD відповідають об’єму платівки, хоча на диск можна вмістити і два лонгплея, а останній диск EP з 4 треками. Ну й до цього списку майже обов’язково добавиться ще блю-рей з реміксом альбому в 5.1 і Dolby Atmos. Цікаво, чи буде дійсно виданий в такому обсязі вініл? Особисто я навряд чи придбатиму коробку з 5-ма платівками. Про видання ще офіційно не заявлено, а вже лунає багато критики, все це можна розмістити на 3CD, а 5CD можна без проблем доповнити іншим додатковим матеріалом. Але з точки зору отримання максимального прибутку такий формат цілком виправданий. Натякають, що анонс видання буде під кінець першої декади вересня, а вихід заплановано під кінець жовтня.
|
#3 - 26 серпня 2022, пятница
|
|
Модератор
Киев
286 дней назад
|
+2
Игорь, Погоджусь. Ювілеї вже давно здвинулися з різних обставин. Виправив назву. Цікаво побачити як буде виглядати цей повний бокс. Та і сам побоююсь, що придбати аж 5 платівок зараз ніяк не зможу. Буду задовольнятися завантаженнями з трекерів. А на полицю поставлю спрощену версію на 2CD, якщо така буде.
Save vinyl!
|
#4 - 27 серпня 2022, суббота
|
|
Модератор
Киев
286 дней назад
|
+3
А ось з чого складався колаж обкладинки альбому
Save vinyl!
|
#5 - 27 серпня 2022, суббота
|
|
Модератор
Одесса
26 дней назад
|
0
О, дуже цікаво. А я і не замислювався за стільки років, звідки всі ці фото взялися.
|
#6 - 27 серпня 2022, суббота
|
|
Модератор
Одесса
26 дней назад
|
+2
Дуже добре, що пісні із синглу винесли в EP. Не люблю я ідею приєднання бонусів до канонічних альбомiв. Нехай це і подорожчання, але в цьому випадку крок доречний.
|
#7 - 27 серпня 2022, суббота
|
|
Відвідувач
Ровно
1272 дня назад
|
+2
Дуже дякую за деталізацію обкладинки "Revolver", деякі фото бачу вперше і навіть не гадав, що така деталізація існує! Частіше роздивлявся нюанси обкладинки Сержанта та постера Білого альбому. Дійсно цікавий у всьому "Revolver" і все в ньому шедевральне!
|
#8 - 27 серпня 2022, суббота
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
+2
Ескіз Клауса - концепція обкладинки А це вже сучасні умільці повимахувалися
|
#9 - 27 серпня 2022, суббота
|
|
Відвідувач
Ровно
1272 дня назад
|
0
Фото з статті "1966 - The Year Of Rock Revolution" (журнал Uncut , лютий 2006). Альбом був найкращий в 1966, таким і залишається вже 56 років.
|
#10 - 28 серпня 2022, воскресенье
|
|
Відвідувач
Чернигов
5 дней назад
|
0
Не купуватиму. Цінності це не має ніякої - особисто для мене. За інших не вирішую. Вочевидь це робиться виключно заради викачки грошей. Послухати можна й з трекерів. Якість там буде в усіх форматах. Заради папіру купувати?)) Але в мене й так півдесятка вінілових видань цього альбому.
Beatles is all you need!
|
#11 - 28 серпня 2022, воскресенье
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
+1
Я б здивувався якби було навпаки
|
#12 - 28 серпня 2022, воскресенье
|
|
Відвідувач
Чернигов
5 дней назад
|
+1
Так, послідовність - наше все)
Beatles is all you need!
|
#13 - 29 серпня 2022, понедельник
|
|
Відвідувач
Ровно
1272 дня назад
|
+1
Коробку з 5-ма платівками скоріше всього ні. А от якщо б було перевидання "Revolver" на 2LP (як "Sgt. Pepper's" 2017 року) – було б дуже непогано, якщо ще буде матеріальна можливість.
|
#14 - 2 вересня 2022, пятница
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
0
Наполегливо поширюються чутки, що блю-рея в супер-делюксі не буде, а багатоканальний мікс буде тільки в стримінгу, за аналогією з боксом McCartney I II III. Дуже прикро, а може хто підкаже як то скачати, та надіюся що якийсь умілець збере і викладе самопальний блюрик. Не буде вроді б і вінілу в форматі 2LP або 3LP, на який я налаштовувався, а тільки делюкс бокс і одинарний ремікс та й ще пікче-диск.
|
#15 - 2 вересня 2022, пятница
|
|
Відвідувач
Чернигов
5 дней назад
|
0
Цікаво, чи слухають оті всі блюреї, мікси і альтернативні версії Пол та Рінго)
Beatles is all you need!
|
#16 - 2 вересня 2022, пятница
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
+1
Думаю, без їх схвалення а також спадкоємців Джона і Джорджа жодне офіційне перевидання Beatles не виходить. Чи слухають дотошно кожен трек? А яке це має значення? Якщо ухвалили, значить претензій немає, і роботу можна вважати авторською. Та про це вже йшлося, див. тему « Интересные сайты, ссылки и просто информация в Сети», с. 4.
Редагувалося: 1 раз (Останній: 2 вересня 2022 в 19:41)
|
#17 - 3 вересня 2022, суббота
|
|
Відвідувач
Чернигов
5 дней назад
|
0
Коли Стівен Вілсон робить нові мікси Джетро Тал або Кінг Крімсон, то є реальна оцінка з боку музикантів. Натомість оцінювання бітлівських перевидань йде на рівні маркетингу типу "вийшло й добре". Тобто це бізнес й нічого більше - з того, що я читав. Але, можливо, хтось бачив іншу характеристику з вуст авторів. Ось це - має цінність.
Beatles is all you need!
|
#18 - 3 вересня 2022, суббота
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
+1
І що з того? Якщо якась композиція або її запис не подобається автору чи виконавцю, це не означає що вона нікому не потрібна, і навпаки. Відомо наприклад, що Джону не подобалися Run for your life i It’s only love, які багато хто, в т.ч. і я, обожнює, і в той же час вважав шедевром свою Revolution 9. Подібні, можливо менш ексцентричні приклади, можна навести і для Пола чи Джорджа. Тим більше це стосується дублів та демо-записів, це ж незакінчений продукт, але для багатьох вони дуже цікаві.Додано через 14 минутЩодо «бізнесу заради викачки грошей». Ну звичайно, такі видання - не благочинні акції, а бізнес-проєкти, основна мета яких отримати максимальний прибуток, адже в їх реалізації задіяно багато людей, і розраховані вони не на нас з вами, затятих бітломанів, а на широку публіку. Тому серед нас обов‘язково будуть незадоволені тим чи іншим аспектом перевидань. Але принаймні в них пропонується декілька форматів, серед який можна підібрати на свій смак і гаманець. До того ж, такі перевидання реалізуються не так вже й часто, як могли би
|
#19 - 3 вересня 2022, суббота
|
|
Модератор
Киев
286 дней назад
|
+1
З’явилась інформація, що блю-рей таки в боксі буде https://superdeluxeedition.com/news/giles-martin-confirms-that-revolver-is-the-next-beatles-reissue/ Хоча, все таки треба дочекатися офіційного прес-релізу, бо в одному випадку пишуть, що реліз виходить 28 жовтня, а в іншому - 13 вересня...
Save vinyl!
|
#20 - 4 вересня 2022, воскресенье
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
0
Накільки я зрозумів, 13 вересня відбудеться прослухвування реміксованих треків в стерео і в Dolby Atmos, яке буде проводити Джайлз Мартін для обраних запрошених. Це буде вже після офіційного анонсу перевидання, що заплановано в районі 7-9 вересня. Тож дуже скоро дізнаємося точний вміст усіх форматів перевидання та перші враження.
|