Останні повідомлення на форумі (9820)
15 серпня 2018
2968 дней назад
Сьогоднішній твіт Рінго. Без зайвих слів... Саме в цей день "Бітлз" ще відіграли шоу с Пітом Бестом у Каверн Клабі. Але наступного дня на Піта вже чекала неприємна розмова з Брайяном Епште
2968 дней назад
Після великого успіху 23-х хвилинної версії телевізійної програми "The Late Late Show with James Corden" за участю Пола МакКартні було прийнято рішення про створення годинної версії цієї про
2969 дней назад
У соціальних мережах офіційні аккаунти МакКартні поступово викладають стікери з назвами пісень альбому.
2969 дней назад
В Краков кто-то собирается? Меня интересует следующий вопрос: насколько сильно отличаются билеты GA EE (так сказать, первой фан-зоны) от GA (как бы, второй). Ясное дело, что первыми запустят тех, у ко
12 серпня 2018
2971 день назад
Если собираешь пластинки Битлз, то нужно всегда быть готовым к тому, что тема эта почти неисчерпаема и хранит массу приятных секретов, открытий и сюрпризов. В целом, если конечно задаться определённой
10 серпня 2018
2973 дня назад
Як відомо, 25 липня Пол МакКартні під час відвідування Ліверпуля побував у своєму бувшому шкільному закладі, який сьогодні називається LIPA (The Liverpool Institute for Performing Arts) та виступив пе
2973 дня назад
Ну уж нет. Лично я на эти игрушки не поведусь. Только чёрный винил. Всё остальное от лукавого. Но если честно, я уже заказал этот новый альбом. Надеюсь получить его - как только - так сразу.
2974 дня назад
Щойно на офіційній сторінці Пола МакКартні у Твітері з’явилась інформація про можливість попереднього замовлення подвійного вінілового видання нового альбому на кольоровому вінілі. Платівки мають бут
9 серпня 2018
2974 дня назад
Стаття з радянської преси, судячи зі змісту, десь 80-х років минулого сторіччя. Де ж вони таке фото Рінго взяли?
8 серпня 2018
2975 дней назад
А ось вже став відомим трек-лист стандартного видання: 01. Opening Station 02. I Don’t Know 03. Come On To Me 04. Happy With You 05. Who Cares 06. Fuh You 07. Confidante 08. People Want Peace 09. Hand
5 серпня 2018
2978 дней назад
У цей день 52 роки тому вийшов 7-мий альбом Бітлз "Revolver", який став революційним не тільки у творчості самого квартету, а і всієї сучасної музики.
2979 дней назад
Віталій, Так сколько пришлось заплатить в итоге? 35 грн. деньгами + N-м количеством нервных клеток + потерей веры в людей. Ведь я на этой почте частый гость, они даже паспорт у меня уже давно не спр
2979 дней назад
Так сколько пришлось заплатить в итоге?
2979 дней назад
Ну вот, наконец-то Субмарина и ко мне приплыла! Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидеть оригинал. Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидеть оригинал. Но получил я её, не бе
2979 дней назад
Пока никто не поправил: осталось-то лишь чуть больше месяца - 5 недель!