ГлавнаяФорумДискографияОновлена версія проєкту The Beatles Anthology

Оновлена версія проєкту The Beatles Anthology

Обговорення перевидання в 2025 році: аудіо-альбоми, книга, документальний теле-серіал
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
5 дней назад
Позавчора відбулася прем'єра нового офіційного короткометражного фільму "Free As a Bird: A Song Reborn" про запис пісні Free As a Bird у лютому 1994.
Крім того, було зібрано всі доступні відео-матеріали 2-денних зйомок цих записів в одному фільмі
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
5 дней назад
Кому цікаво порівняти вміст серіалу на Disney+ з тим що було на DVD, тут детальний аналіз усіх 8 серій
https://earwicker.com/beatles-anthology-diffs/#
Модератор
Віталій
Медаль
Харьков
4 часа назад
Игорь:

Кому цікаво порівняти вміст серіалу на Disney+ з тим що було на DVD, тут детальний аналіз усіх 8 серій
https://earwicker.com/beatles-anthology-diffs/#

Дуже цікаво. Дякую!
Відвідувач
ТАО Blues
Медаль
Чернигов
5 дней назад
Игорь:

Позавчора відбулася прем'єра нового офіційного короткометражного фільму "Free As a Bird: A Song Reborn" про запис пісні Free As a Bird у лютому 1994.
Крім того, було зібрано всі доступні відео-матеріали 2-денних зйомок цих записів в одному фільмі

Так там озвучування ворожою англійською мовою. Кому воно треба?
Чому той же Х (Ґ)арісон не спілкується українською?
Beatles is all you need!
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
5 дней назад
На хвилі підвищення інтересу до перевидання Anthology 28 листопада був випущений сингл з її двома останніми треками Free As a Bird / Real Love (2025 Mix) на білому напівпрозорому вінілі.

У британських чартах продажу синглів, синглів на фізичних носіях та вінілових синглів він зайняв почесне 4 місце. Мені, чесно кажучи, ці ремікси, подобаються менше, ніж оригінальні
Відвідувач
Hvosten
Медаль
Мукачево
2 дня назад
Игорь:
Мені, чесно кажучи, ці ремікси, подобаються менше, ніж оригінальні
А для мене Джефф Лінн як саундпродюсер взагалі переоціненний. Хоча "їм" він подобався...
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
5 дней назад
А я дуже поважаю Линна і як продюсера, і як музиканта ELO - один з моїх найулюбленіших рок-гуртів. І нові мікси 2025 р, і оригінальні мікси робив він. Є ще мікси обох пісень 2015 р для видання 1+, їх робив Джайлз Мартін разом з Джеффом.
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
5 дней назад
До речі, в британському чарті синглів на фізичних носіях Free As a Bird а також Now and Then вже два місяці. Тобто не дивлячись на чималеньку ціну, є попит, отже й комерційний успіх
Відвідувач
Hvosten
Медаль
Мукачево
2 дня назад
Це приємно.
Перейти на форум:
Сторінки: Перша 1 2
Швидка відповідь
У вас немає прав, щоб писати на форумі.