Позавчора відбулася прем'єра нового офіційного короткометражного фільму "Free As a Bird: A Song Reborn" про запис пісні Free As a Bird у лютому 1994.
Крім того, було зібрано всі доступні відео-матеріали 2-денних зйомок цих записів в одному фільмі
Оновлена версія проєкту The Beatles Anthology
Обговорення перевидання в 2025 році: аудіо-альбоми, книга, документальний теле-серіал
|
#21 - 20 грудня 2025, суббота
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
+1
|
|
#22 - 24 грудня 2025, среда
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
0
Кому цікаво порівняти вміст серіалу на Disney+ з тим що було на DVD, тут детальний аналіз усіх 8 серій
https://earwicker.com/beatles-anthology-diffs/# |
|
#23 - 25 грудня 2025, четверг
|
|
|
Модератор
Харьков
4 часа назад
|
0
Игорь: Кому цікаво порівняти вміст серіалу на Disney+ з тим що було на DVD, тут детальний аналіз усіх 8 серій https://earwicker.com/beatles-anthology-diffs/# Дуже цікаво. Дякую! |
|
#24 - 28 грудня 2025, воскресенье
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
5 дней назад
|
0
Игорь: Позавчора відбулася прем'єра нового офіційного короткометражного фільму "Free As a Bird: A Song Reborn" про запис пісні Free As a Bird у лютому 1994. Крім того, було зібрано всі доступні відео-матеріали 2-денних зйомок цих записів в одному фільмі Так там озвучування ворожою англійською мовою. Кому воно треба? Чому той же Х (Ґ)арісон не спілкується українською? Beatles is all you need!
|
|
#25 - 11 січня 2026, воскресенье
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
+1
На хвилі підвищення інтересу до перевидання Anthology 28 листопада був випущений сингл з її двома останніми треками Free As a Bird / Real Love (2025 Mix) на білому напівпрозорому вінілі.
У британських чартах продажу синглів, синглів на фізичних носіях та вінілових синглів він зайняв почесне 4 місце. Мені, чесно кажучи, ці ремікси, подобаються менше, ніж оригінальні |
|
#26 - 14 січня 2026, среда
|
|
|
Відвідувач
Мукачево
2 дня назад
|
0
Игорь: А для мене Джефф Лінн як саундпродюсер взагалі переоціненний. Хоча "їм" він подобався...Мені, чесно кажучи, ці ремікси, подобаються менше, ніж оригінальні |
|
#27 - 16 січня 2026, пятница
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
0
А я дуже поважаю Линна і як продюсера, і як музиканта ELO - один з моїх найулюбленіших рок-гуртів. І нові мікси 2025 р, і оригінальні мікси робив він. Є ще мікси обох пісень 2015 р для видання 1+, їх робив Джайлз Мартін разом з Джеффом.
|
|
#28 - 1 лютого 2026, воскресенье
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
0
До речі, в британському чарті синглів на фізичних носіях Free As a Bird а також Now and Then вже два місяці. Тобто не дивлячись на чималеньку ціну, є попит, отже й комерційний успіх
|
|
#29 - 3 лютого 2026, вторник
|
|
|
Відвідувач
Мукачево
2 дня назад
|
0
Це приємно.