Помітили, що практично відсутні фільми про "Бітлз"?
Маю на увазі дійсно масштабні, художні - на кшталт того ж блокбастеру про "Queen" чи той же "The Doors"?
Всі фільми - або до, або після епохи "Бітлз". Про того ж юного Леннона чи то "Naked Lennon".
Навіть про умовну зустріч Леннона та Маккартні у 70х є кіно.
У Спілберга ми їх бачимо десять секунд сзаду. У "Форест Гампі" також вигаданий момент.
Навіть з власне музикою Бітлз (а не обробками, як у Across the universe) Не Так й багато фільмів
Ще час не настав?
Чи традиційно "в усьому винувата Йоко"?
Бітлз та кіно
|
#1 - 19 жовтня 2022, среда
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
5 дней назад
|
+1
Beatles is all you need!
|
|
#2 - 22 жовтня 2022, суббота
|
|
|
Модератор
Харьков
2 часа назад
|
+1
Як на мене, найкращим фільмом про Бітлз є "All You Need Is Cash"
https://ru.wikipedia.org/wiki/All_You_Need_Is_Cash Якщо серьйозно, все залежить від смаку, звісно, але мене б такий байопік про Бітлз, мабуть, взагалі не зацікавив. Я навіть триб’ют бенди терпіти не можу. |
|
#3 - 22 жовтня 2022, суббота
|
|
|
Модератор
Львов
5 дней назад
|
+1
А які фільми пропонуються для обговорення в цій темі, художні про Бітлз? Але ж тема не називається «Фільми ПРО Бітлз». Мені здається, моєму поколінню художні фільми про Бітлз, а таких вже набереться з півдюжини, зовсім нецікаві, та й дітям нашим, які бачили вживу Пола і Рінго. Ну неможливо знайти акторів, які б зіграли бітлів так, щоби повірили цьому ті, хто уважно дивився на них на екрані десятки а то й сотні разів. Хіба що внуків це може зацікавити. Не викликають в мене ентузіазму і фільми про сприйняття бітлівської музики, такі як Across the universe, а зовсім недавній такий опус, наробивший трохи галасу, де індус в головній ролі, який здається в кінці, зустрічається з підстаркуватим Джоном, взагалі жах. А ось документалки, або фільми де знімались бітли (Рінго найбільше, не кажу вже про канонічні 5 фільмів) чи фільми HandMade Films, які продюсував Джордж, або до яких спеціально буда написана музика (переважно Полом), було би, на мій погляд, цікаво розглянути. А якісний бітлівський байопік, думаю, можна створити лише за допомогою сучасної комп‘ютерної анімації
Редагувалося: 1 раз (Останній: 22 жовтня 2022 в 21:13)
|
|
#4 - 24 жовтня 2022, понедельник
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
5 дней назад
|
0
Але ж фільм про Queen став блокбастером, і не тільки для нашого покоління. При тому, що й група фактично вже не існує. Та й фільм, в цілому, "ні про що". Просто змогли яскраво подати!
Мені якраз дуже зайшов фільм "Yesterday" (як і Across the universe), оскільки він був зроблений і з величезною повагою до музики Бітлз, і з досить незвичайним сценарний підходом. Також погоджуюсь тим, що "All you need is cash" кльовий). Але його можуть дивитися тільки досвідчені бітломани - там багато посилань і т. д. Beatles is all you need!
|
Швидка відповідь
У вас немає прав, щоб писати на форумі.