Аналогічне повідомлення (див. Новини по’вязані з Джорджем) з табору Джона: на Record Store Day видають потрійний альбом Love Meditation Mixes – це мешапи на основі пісні Love з використанням різноманітних звуків різної частоти, ті ж самі фокуси Шона, які він зробив з піснею Mind Games у позаминулому році
Новини, пов'язані з ім’ям Джона Леннона
Що, де, коли
|
#81 - 5 лютого 2026, четверг
|
|
|
Модератор
Львов
7 часов назад
|
+1
Редагувалося: 2 раза (Останній: 5 лютого 2026 в 21:49)
|
|
#82 - 6 лютого 2026, пятница
|
|
|
Відвідувач
Мукачево
1 день назад
|
0
Відчуття що дизайн Йоко робила)
|
|
#83 - 6 лютого 2026, пятница
|
|
|
Модератор
Львов
7 часов назад
|
0
Та нє, то Шон зробив заради і для улюбленої мамці.
|
|
#84 - 6 лютого 2026, пятница
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
1 день назад
|
0
Яблуко від яблуні)))
Хоча Шон насправді доволі талановитий. А його проект з Клейпулом це взагалі просто шикарний психоделік. Beatles is all you need!
|
|
#85 - 5 вересня 2026, суббота
|
|
|
Модератор
Львов
7 часов назад
|
0
Джон нарешті став дідом! Його молодший син Шон (50 років) і його давня подруга Шарлотта Кемп Мюль (їй 39) повідомили 1 вересня, що в них народився син, якого нарекли Aurelius.
Тепер справа лише за Джорджем. Ну давай, Dhani! Come on! Редагувалося: 1 раз (Останній: 7 вересня 2026 в 06:48)
|
|
#86 - 12 вересня 2026, суббота
|
|
|
Модератор
Львов
7 часов назад
|
0
Игорь: Тепер справа лише за Джорджем. Ну давай, Dhani! Come on! Боже як же я помилив сі! Та Джордж вже півтора року як дідо! І ніхто мене не виправив. Дані Гаррісону його давня подруга австралійська співачка Мерекі Роуз Біч у квітні 2025 р. народила доньку, яку назвали Lilou Mizu. Найсмішніше що фото Дані з Мерекі є на нашому сайті – див. тему «Цікаві сайти, посилання й просто інформація в Мережі», ст. 5, #83,84. А ось фото щасливих батьків з дитинкою я не знайшов. Якщо це комусь вдасться, помістіть в тему новин про Джорджа. А моє Come on! можна переадресувати Джеймсу, щоби зробив дідом Пола в 9-й раз, адже його фото з подругою є на тій же сторінці, що й Дані з Мерекі. Редагувалося: 2 раза (Останній: 12 вересня 2026 в 15:21)
|
|
#87 - 14 вересня 2026, понедельник
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
1 день назад
|
0
Игорь: Та нема кому тут й виправляти(( Нас , правовірних , небагато. Ми - елітні.Игорь: Тепер справа лише за Джорджем. Ну давай, Dhani! Come on! Боже як же я помилив сі! Та Джордж вже півтора року як дідо! І ніхто мене не виправив. До того ж з сумом зазначу, що все ж таки Джордж не став дідом. Як і Джон. Вони не дуже живі. Beatles is all you need!
|
|
#88 - 14 вересня 2026, понедельник
|
|
|
Модератор
Львов
7 часов назад
|
0
Стали! Леннон жив, Леннон буде жити! Так само як і Гаррісон вічно.
|
|
#89 - 14 вересня 2026, понедельник
|
|
|
Модератор
Львов
7 часов назад
|
0
Як би то не було, Aurelius та Lilou Mizu назавжди залишаться внуками відповідно Джона і Джорджа, а значить ті їм дідусі. Однозначно, назавжди, без фанатизму.
|
|
#90 - 15 вересня 2026, вторник
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
1 день назад
|
0
Игорь: Як би то не було, Aurelius та Lilou Mizu назавжди залишаться внуками відповідно Джона і Джорджа, а значить ті їм дідусі. Однозначно, назавжди, без фанатизму. Можемо всиновити/вдочерити. Особливо якщо буде частка в спадщині. Beatles is all you need!
|
Швидка відповідь
У вас немає прав, щоб писати на форумі.