You Know The Answer
вопросы и ответы
|
#41 - 30 червня 2025, понедельник
|
|
|
Модератор
Киев
286 дней назад
|
+3
Нажаль, тільки зараз побачив це повідомлення. Так, все вірно. Існує безліч версій цього видання у тому числі і з перевернутою світлиною.
![]() Save vinyl!
|
|
#42 - 18 листопада 2025, вторник
|
|
|
Модератор
Харьков
1 час назад
|
0
Друзі, хтось має таку книгу або читав?
Що воно за таке? Щось цікаве?
Спойлер
|
|
#43 - 19 листопада 2025, среда
|
|
|
Відвідувач
Мукачево
2 дня назад
|
0
Віталій: Друзі, хтось має таку книгу або читав? Що воно за таке? Щось цікаве?
Спойлер
Бачив рекламу. Але думаю це для неофітів. Нового про Бітлз нема вже років з 20, окрім малоцікавих "згадок ліфтьора Дакоти" |
|
#44 - 19 листопада 2025, среда
|
|
|
Модератор
Харьков
1 час назад
|
0
Hvosten: Бачив рекламу. Але думаю це для неофітів. Нового про Бітлз нема вже років з 20, окрім малоцікавих "згадок ліфтьора Дакоти" Ну чому ж нема нового? Книга (і весь проєкт) Gat Back, маккартнієвська книга 1964: Eyes of the Storm хоча б. Не все так погано. Редагувалося: 1 раз (Останній: 19 листопада 2025 в 21:37)
|
|
#45 - 21 листопада 2025, пятница
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
5 дней назад
|
0
Книга Макартні англійською, не читав.
А фільм Get Back доволі цікавий й позитивний - але що там власне нового? "Той же пам'ятник, тільки збоку". Те ж саме і з новою версію Антології. " Це вже було", як казав Кучма. Beatles is all you need!
|
|
#46 - 21 листопада 2025, пятница
|
|
|
Модератор
Харьков
1 час назад
|
0
ТАО Blues: Книга Макартні англійською, не читав. А фільм Get Back доволі цікавий й позитивний - але що там власне нового? "Той же пам'ятник, тільки збоку". Те ж саме і з новою версію Антології. " Це вже було", як казав Кучма. Ну нічого собі "що там нового". Купа нового, як на мене. Що ж вам ще треба? ⁉ А що б для вас стало дійсно "новим"? Цікаво навіть узнати. |
|
#47 - 22 листопада 2025, суббота
|
|
|
Відвідувач
Чернигов
5 дней назад
|
0
А для мене десятки років зрозуміло, що в історії Бітлз радикально нового нічого з'явитися не може Група майже не мала неопублікованого матеріалу. Так, цікаво було послухати сотні варіантів репетицій. Але хто живе назве новим матеріалом?
Так, зєявилося декілька пісень. Чудових . Мабуть, і все. Решта -:це рівень "спогадів садовника" або "ось те ж фото, але з лівого боку". Цим, до речі, й цікаві Бітлз. Вони зробили й видали все, що могли. Втцм, ви маєте право на інший погляд, звісно. Beatles is all you need!
|
|
#48 - 26 листопада 2025, среда
|
|
|
Відвідувач
Мукачево
2 дня назад
|
0
Чому Джон Леннон майже завжди на відео жує жвачку? Починаючи з кінця 60-х.
Це нервове? |
Швидка відповідь
У вас немає прав, щоб писати на форумі.

Купа нового, як на мене. Що ж вам ще треба? ⁉