ГлавнаяФорумМузыкальное наследиеПеревидання альбомів-збірників The Beatles / 1962-1966 / 1967-1970 (“Червоний” і “Синій” альбоми) 2023 року

Перевидання альбомів-збірників The Beatles / 1962-1966 / 1967-1970 (“Червоний” і “Синій” альбоми) 2023 року

Обговорення складу, оформлення, цін на різні формати, звучання пісень на цих перевиданнях
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
5 дней назад
Після того як Пол у червні заявив, що нова пісня Бітлз вийде до кінця цього року, я уважно відстежував на різних сайтах і форумах усю пов’язану з цим інформацію. Але після того як вона вийшла, на цих форумах разом із захватом і захопленням ринули хвилі критики й незадоволення, вишукують якісь глюки й недоліки, вимірюють динамічні діапазони, малюють різні спектрограми. Не маю бажання все це читати, тому й не слідкую, подекуди щось перегляну. Також попадалося мені щось про розсинхрон, здається ударних, але не пам’ятаю де, ще бачив нарікання на звучання She loves you. Але я прослухав усе на CD і на вінілі, якихось явних глюків не помітив, хоча є в мене деякі зауваження, можливо, ще треба уважніше все прослухати. На мій суб’єктивний погляд вініл звучить краще, особливо Червоний. Багатоканал поки ще не слухав, окрім Now and then та Love me do. Можливо, якось не дуже яскраво звучать She loves you та Love me do. Але не забуваймо, що стерео-мікси обох цих пісень зроблено з допомогою технології MAL командою Пітера Джексона з одного (!) каналу, мульти-треки (правда, їх записували на 2 доріжки) обох пісень давно втрачені.
Модератор
Игорь
Медаль Модератор
Львов
5 дней назад
Прослухав нарешті я ці дві збірки в Dolby Atmos на своїй 5.1 системі. Чудове звучання, набагато ефектніше ніж у стерео, не до порівняння! Хоча звучання деяких пісень здалося мені дещо незвичним, а мікшування декотрих бажав би бачити зовсім інакшим. І це ж lossy звук, доступний лише в стримінгу. А чому б не зробити blu-ray диски з lossless звуком. Але за два останні роки перевидання Бітлз (Revolver, Червоний і Синій альбоми), Пола (McCartney I, II, III, Red Rose Speedway), всі студійні альбоми Джорджа з просторовим звуком не випускали на blu-ray, тільки Dolby Atmos в стримінгу. І судячи з інтерв’ю і повідомлень, багатоканальні мікси наступних перевидань видавати на блюреях не планують, про що свідчить і анонс перевидання Band on the Run.
Ну та до дідька лисого, а чому Hackney Diamonds Ролліки видали на blu-ray, простенький блюрик, тільки альбом в Dolby Atmos та HD стерео, нічого лишнього. Ніколи не був палким прихильником Роллінгів, але цей альбом в багатоканалі слухав з величезним задоволенням.
І лише в перевиданні альбому Mind Games Джона в наступному році заплановано 2 blu-ray.
|
Перейти на форум:
Сторінки: Перша 1 2
Швидка відповідь
У вас немає прав, щоб писати на форумі.